Legendák az Old Traffordon

Paul Scholes utoljára ölti magára a Manchester United mezét augusztus elején, Amikor a Vörös Ördögök ellenfele az a New York Cosmos lesz, melyben az estén több egykori, legendás csapattárs és európai ellenfél is szerepel majd.


Scholes tiszteletére megrendezendõ találkozón többek között két manchesteri legenda - Gary Neville és Nicky Butt - is tagja lesz az ellenfél csapatánk, miután kihirdették a Cosmos keretét. A new yorki csapat jelenlegi sportigazgatója, Eric Cantona is visszatér az Old Traffordra augusztusban.

A listán olyan Premier League veteránok is szerepelnek, mint Sol Campbell, Brad Friedel, Robbie Keane, Brian McBride és Patrice Vieira, valamint az egykori Real Madrid védõ Michel Salgado és Fabio Cannavaro.

 


A teljes csapat: Nicky Butt, Chad Calderone*, Sol Campbell, Fabio Cannavaro, Ibrahim Diaby*, Stefan Dimitrov*, David Diosa*, Brad Friedel, Marvin Iraheta*, Robbie Keane, Brian McBride, Dane Murphy*, Gary Neville, Yanik Reyering*, Michel Salgado, Moriken Sangary*, Patrick Vieira. (* New York Cosmos U23 játékosok)

A mérkõzésre magyar idõ szerint augusztus 5-én, pénteken 20:30 perces kezdettel kerül sor.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!