Sir Alex a sokoldalú Jonest méltatta

A menedzser szerint ugyan csak két mérkõzésen játszott Phil Jones, de már látszanak az értékei.


Jones a védelem közepén kezdte az MLS All-Stars elleni találkozót, ám a cserék következtében a mérkõzés késõbbi szakaszában a jobb szélsõ védõ posztján is szerepelt.

Sir Alex Fergusont mindkét poszton mutatott teljesítménye lenyûgözte, valamint a sokoldalúság, mellyel a fiatal védõ rendelkezik - akár középpályást is képes játszani - fontos lesz a csapat számára.

"Tizenkilenc éves korára nagyon sokoldalú" - kezdte Fergie a találkozót követõen. "Eltökélt, nagyon mobil és az elõzõ szezon során több alkalommal is szerepelt a Blackburn középpályájának közepén is."

 



 

 

"Úgy gondoltuk, kipróbáljuk õt jobb hátvédként is. Ez olyan, ami egy opció lehet nekünk. Chris Smalling is szerepelt ott 2-3 alkalommal. A középhátvédeink tapasztalata rendkívül jó választási lehetõségeket rejtenek számunkra."

Beckham és társai felett aratott gyõzelem New Jerseyben azt jelentette, a United tartja 100%-os teljesítményét az amerikai túráján, Sir Alex nem csak az eredménnyel hanem játékosai erõnléti állapotával is nagyon elégedett.

"Az erõnlétünk folyamatosan javult, ehhez a mérkõzések nagy segítséget nyújtottak. Néhány nagyon jó edzésünk is volt, amiket a ritmusunkat és mérkõzésen nyújtott sebességünket is sikerült fejlesztenünk."

"Az is fontos, hogy a lehetõ legtöbb játékidõt kapja meg az összes játékosunk. A mai volt az elsõ alkalom, hogy a kezdõknek jó egy órás lehetõséget adtunk. Szombaton hasonló lesz a helyzet, az akkori kezdõ is körülbelül egy órát játszik majd, mielõtt változtatnánk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!