Scholes támogatja az új igazolásokat

Paul Scholes támogatja a United nyári igazolásai, Ashley Youngot pedig különösen alkalmasnak tartja az Old Trafford-i életre.


A korábbi középpályás ettõl a szezontól Carringtonban edzõsködik majd és nagyon várja, hogy segíthesse az újak beilleszkedését. Phil Jones és David de Gea is új érkezõk azóta, hogy az elõzõ szezonban bajnokságot nyert a csapat és Scholes szerint õk is nagy hatással lehetnek a csapatra.

"Talán Ashley Youngot ismerem legjobban, hiszen õt néhány éve a Premier League-ben láthatom" - mondta Scholesy az MUTV-nek. "Õ ideális játékos számunkra."

"Gólokat készít elõ, gólokat képes szerezni, azt hiszem nagyszerû lesz számunkra. Képes mindkét szélen valamint középsõ támadóként is játszani, amit kicsit az Aston Villánál is láthattunk tõle elõzõ szezonban. Egy sokoldalú játékos és biztos vagyok benne, nagyon jó lesz nálunk."

 


"Phil Jones tavaly tört be a Blackburn csapatába, gyors, erõs játékos és viszonylag helyi srácnak is számít, ami szintén segítség. Rio Ferdinandtól és Nemanja Vidictõl tanulhat, ami nagyszerû számára, és hogy ilyen játékosokat láthat folyamatosan, ettõl javulni fog õ is. Középsõ középpályást is képes játszani, ami szintén jó lehetõség."

"David de Gea bár nagyon fiatal, nagyon sok tapasztalatot szerztt az Atletico Madridnál, mely egy nagy klub, minden héten nagyszerû közönséggel."

"Majd meglátjuk, hogyan tovább. Egyértelmû, hogy Edwin jelenléte hiányozni fog, de biztos vagyok benne, hogy Eric Steele és a menedzser úgy gondolják, meg van a megfelelõ ember és remélem így is van."

Egy dolog, ami nem hiányzik SCholesnak így visszavonulása után, az az elõszezonban rendezett túra.

"Lehet furcsa, de nem hiányzik" - mondta Paul. "Amúgy is utáltam a szezon elõtti túrákat. Jó volt otthon ülni. Öt-hat napot Amerikában tölteni még rendben, de három hét az, ami egyáltalán nem hiányzik."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!