Fergie már januárban akarta Jonest

A Manchester United elõször januárban, két hónappal a Rovers elleni 7-1 után akarta leigazolni Phil Jonest.


Annak ellenére, hogy Dimitar Berbatov lerombolta Jones akkori csapatát, Sir Alex Ferguson már akkor felfigyelt a fiatal karakterére, ezzel is bizonyítva, õ mindig nagyban gondolkodik.

Sokan azt gyanították, hogy Ashley Young volt az a titokzatos játékos, akit már januárban is meg akart szerezni a menedzser, ám most kiderült, Jones is mindvégig képben volt a Unitednél.

Akkoriban Sir Alex a United Review-nek nyilatkozva elmondta: "Bár az átigazolási ablakot úgy zártuk, hogy nem igazoltunk új játékost, már korábban elvégeztük a munkánkat és vész igazolást semmiképp nem kellett végrehajtanunk."


"Érdekeltek voltunk egy játékos ügyében, de a többi fél még nem állt készen, így végül úgy döntöttünk, nyárig elnapoljuk az igazolást."

 


Amikor a hét folyamán a menedzser a régóta tartó érdeklõdésrõl beszélt, felfedte, mióta is érdeklõdött az iránt, hogy Jonest Leigazolja.

"Novembert írtunk" - mondta Fergie. "Egyike volt azon játékosoknak, akik mellett nem tudsz elmenni szó nélkül."

"Minden részletében határozott, ez nem kérdés. Nagyon vágyik arra, hogy játszon és nagyszerûen edz. Ez a jó meghatározás róla."

"Játszott ellenünk a bizonyos 7-1-en és mikor már az ötödik gólt rúgtuk ellenük, õ volt az, aki a lélektelen társaira próbált hatni. Õ, 18 évesen."

"Lenyûgözõ volt. Januárban érdeklõdtünk érte, de akkor nem adta el õt a Blackburn."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!