De Geát elvarázsolta az OT

Fiatal kora ellenére David de Gea már több nagy stadionban játszott, de bevallja, az Old Trafford különleges hangulata semmihez nem hasonlítható.


A spanyol kapus egyike volt azon játékosoknak, akik remekül játszottak a 8-2-re megnyert, Arsenal elleni rangadón. Robin van Persie büntetõjét is fogta, mellette néhány nagyszerû védést is bemutatott ám végül nem tudta megõrízni kapuját a góltól, mint tette azt hétfõn a Spurs ellen.

A nyári szerzemény kiemelte a szenvedélyes hazai szurkolókat, akik mély benyomást tettek az Atletico Madrid egykori portására.

"Csodálatos az Old Trafford, nagyon nagy és a legjobb amikor tele van és a tömeg ujjong" - mondta a találkozó után a 20 éves kapus a United hivatalos spanyol honlapjának.

 


"A szurkolóink igazán hihetetlenek. Egész idõ alatt énekeltek, szurkoltak nekünk, ami nagyon fontos számunkra."

"Felejthetetlen volt a debütálásom és az egészet élveztem - a légkör, a stadion, a játék és hogy nem kaptam gólt, fontos volt a csapat számára is."

Nagyon boldog vagyok, hogy két gyõzelmen vagyunk túl így az Arsenal elleni meccs után. Most az a célunk, hogy továbbra is ezen az úton haladjunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!