Rooney tépelõdik Berbatov hiányától

Wayne Rooney tépelõdik azt illetõen, vajon jó lenne-e pénteken Manchester Unitedes csapattársa, Dimitar Berbatov ellen játszani, amikor az angol válogatott Bulgáriában lép fel.


Annak ellenére, hogy a két éve nyáron 30.75 millió fontrét szerzõdtették a Tottenhamtõl, és a tavaly szezonban Carlos Tevezzel megosztva gólkirályi címet nyert, Dimitar Berbatov a perifáriára szorult a Manchester United csapatában az idei szezon kezdetén.

 

Ez azt jelenti, hogy mindösszesen csak negyedik számú csatárként számít rá Sir Alex Ferguson csapata összeállításakor, de akár tekinthetõ ötödik számúnak is, ha azt nézzük, hogy a jelenleg sérült Michael Owen ülhetette le helyette a kispadra a Barcelona elleni tavalyi BL-döntõn a Wembleyben.

 

A jelenlegi körülmények között Berbatov örülhetne, hogy kicsit kiszabadulhat a jelenlegi környezetébõl, és hazatérhet hazája fõvárosába, Szófiában a válogatotthoz.

 

Csakhogy azt követõen, hogy a bolgár válogatott nem tudott kijutni a 2010-es világbajnokságra, Berbatov visszavonult a válogatottságtól, annak ellenére, hogy a nemzeti tizenegy újdonsült szövetségi-kapitánya, Lothar Matthaus mindent megtett azért, hogy meggyõzze az ellenkezõjérõl.

 

 

"A Manchester United szempontjából jobb lett volna, ha játszik, de Anglia szempontjából egyáltalán nem" - kezdte Rooney, aki az angol válogatott tagjaként szembekerülhetett volna manchesteri csapattársával.

 

"Nem kapott túl sok játéklehetõséget a szezon elején. De õ egy nagyon fontos játékos számunkra. Biztos vagyok benne, hogy eljön az õ ideje is, és kiveszi a részét a csapat sikereibõl idén is."

 

"Õ lett Bulgáriában hétszer is az Év Férfija, úgyhogy hazájában nagyon népszerûnek számít." 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!