Ifjak a válogatottban

A Manchester United fiataljai hét közben válogatott kötelezettségeiknek tettek eleget, a United számos játékost küldött a korosztályos válogatottakba, így többek között de Gea is pályára lépett.


A fiatal spanyol portás, David de Gea csapatkapitányként lépett pályára Spanyolország U21-es válogatottjával Grúziában, ahol remeknek mondható, 7-2-es gyõzelmet arattak, miután a nyáron az Európa Bajnokságot is megnyerték ezen a szinten. A Benfica játékosa, Rodrigo mesterhármasával jelezte, ki az uralkodó bajnok. A két bekapott gól közül egyik sem David hibája volt, egyik helyzetnél sem volt esélye a hárításra. "Nagy gyõzelem" - írta Twitter-én. "Most elrepülünk Lugoba, hogy hétfõn lejátszhassuk második mérkõzésünk is Grúziával."

 

Ben Amos végig a kispadon ült az U21-es angol válogatott Azerbajdzsán felett aratott 6-0-ás gyõzelme alkalmával, azonban Sam Johnstone - aki szintén kapus - egyike volt a három játékosnak, akik az angolok U19-es csapatával 0-0-ás döntetlent értek el Hollandiában. Will Keane kezdõként kapott lehetõséget, Larnell Cole pedig a kispadról állt be a második félidõben, ezzel debütálva az U19-es angol válogatottban.

 

 

"A három új srác [köztük Cole] elsõ alkalommal szerepeltek és mindannyian elégedettek lehetnek a hozzájárulásukkal" - mondta Noel Blake edzõ az TheFA.com-nak.

 

Robbie Brady továbbra is azt a remek formát mutatja, amit klubszinten is (a Hull Cityben - a szerk.), az Ír Köztársaság színeiben Magyarország U21-es válogatottja ellen arattak 2-1-es sikert, ahol Brady az elsõ gólt szerezte, az Európa Bajnokság hetedik csoportjának mérkõzésén. Az ír szövetség hivatalos oldalán, a FAI.ie-n dícsérte Bradyt teljesítménye után.

 

Paddy McNair az észak-ír válogatott középpályáján kezdett, s végül 1-0 arányban gyõzték le Svájcot idegenben. Paul McKee menedzser a barátságos mérkõzés után beszélt a hivatalos weboldalon és nem volt rest szép szavakkal illetni csapatát: "Ez volt az egyik legjobb teljesítmény, amit valaha láttam egy U17-es észak-ír válogatottól."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!