Menedzsere védelmet kér De Geának

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson abban reménykedik, hogy a játékvezetõ majd megvédi David de Geát attól, hogy kemény bánásmódban részesüljön a Bolton fizikálisan erõs játékosaitól.


Bár a Wanderers játékstílusában változás állt be a direkt, célratörõ futballhoz képest, amely jellemezte õket a múltba, így is fizikai erõfölényben szoktak lenni ellenfeleikhez képest.

 

Sir Alex Ferguson maximálisan tudatában van utóbbi ténynek, és arra számít, hogy Owen Coyle fiai nagyon megfogják nehezíteni a dolgukat a Reebok Stadiumban.

 

Biztosítva, hogy senki ne lépje túl a megengedett szintet, a United menedzsere felhívta a mérkõzés játékvezetõje, Andre Marriner és csapata figyelmét, hogy majd tartsák a szemüket az eseményeken.

 

Különösen abban szeretne biztosra menni, hogy a Premier League-ben még újonc David de Geára odafigyelnek, ugyanis már több klub nyíltan felvállalta ebben a szezonban, hogy célpontként tekintenek rá a mérkõzések során.

 

A spanyol portásnak kemény pillanatokat kellett átélnie a West Bromwich Albion elleni idénynyitón, ugyanis nagyon nehezen birkózott meg a magas, beívelt labdákkal a támadók szorításában, Ferguson pedig szeretné elkerülni a hasonló helyzetet a The Hawthornsban.

 

 

"Nagyon szeretné, ha több védelmet kapna a játékvezetõtõl, mint a West Brom ellen" - kezdte a skót menedzser.

 

"Ezzel természetesen nincsen semmi baj. Ez része a kihívásnak."

 

"Minden mérkõzés, amelyen részt vesz, egy új fajta tapasztalatot jelent számára."

 

"Igazából véleményem szerint remekelt a West Brom ellen, azt tekintve, hogy miként birkózott meg az elé kerülõ feladatokkal, ám a bírótól nem kapott elég védelmet."

 

"Arra számítunk, hogy ezúttal másként lesz, és megkapja a megfelelõ figyelmet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!