Jones lelkes a BL miatt

Phil Jones nagyon élvezi annak lehetõségét, hogy szerda este a Benfica ellen akár a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhat.


A Blackburntõl érkezõ nyári igazolás a védelem jobb szélén szerepelt a Bolton elleni bajnokin mely után elmondta, nagyon izgul az európai porond miatt, de ez volt az egyik fontos indok, amiért az Ewood Parkból átköltözött az Old Traffordra.

"Nagyon várom már" - lelkendezett az MUTV-nek. "Ez az egyik fõ ok, amiért a Manchester Unitedhez jöttem - hogy játszak a Bajnokok ligájában és a világ legjobb játékosai ellen tesztelhessem képességeimet. Nagyon várom a kihívást, ha kapok lehetõséget."

"Védõként mindig arra törekszünk, hogy ne kapjunk gólt, a boltoni meccs hatalmas lökést adott nekünk így a szerdai, Benfica elleni találkozó elõtt, ami nagyon kemény lesz és utána pedig a Chelsea ellen is játszunk a hétvégén."

 


Jones elismerte, szívesebben játszik egy csapatban Javier Hernandezzel mint ellene. A mexikói elsõ idei kezdõ szereplésén két góllal bizonyította a Reebokban, hogy visszatért legjobb formájához.

"Õ egy hihetetlen tehetség. Mindenki tudja mire képes és nem csak egyszeri alkalmakkor, hanem hétrõl-hétre képes erre. Az edzéseken látjuk ezt. Egy nagyszerû, fantasztikus játékos mellettünk."

"Edzésen játszom ellene és néha kivédhetetlen. Az egész tizenhatos területén nagyon kiélezett. A védõk nehezen képesek felvenni õt és olyan gólokkal bukkan elõ, mint amilyeneket szombaton is szerzett."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!