Fergie ideges, amiért a sajtó kikezdte De Geát

Sir Alex Ferguson úgy érzi, a média tisztességtelenül bánik David De Geával old traffordi érkezése óta.


A fiatal spanyol Edwin van der Sar 1-es számú mezét vette át a bajnoknál és kezd alkalmazkodni a Premier League-hez azok után, hogy a Bolton és a Tottenham ellen nem kapott gólt, valamint az Arsenal ellen büntetõt is hárított.

Ám Anders Lindegaard Benfica ellen mutatott teljesítménye még több nyomást helyezett De Geára, bár a menedzser mindig nyomatékosította mindkét kapus helyzetét.

Vasárnap De Gea lesz a csapatban, amikor a Chelsea látogat az Old Traffordra és Sir Alex nem érti, miért van továbbra is vita különbözõ cikkekben a kapus posztról. Múlt héten téves információk is megjelentek a sajtóban, miszerint a spanyol kimarad a Bolton elleni kezdõbõl annak ellenére, hogy csütörtökön arról volt szó, õ játszik majd.

"Nyilvánvalóan De Gea van napirenden" - mondta a Fõnök. "Ezt tapasztaltuk valamiért a sajtóból. Úgy tûnik, mindenre elszántak, hogy hibázzon a fiú."

"Ez a benyomásom errõl. De nem a kora miatt kaphatja ezt, mert Petr Cechhel soha nem csináltak ilyet."

 


"Gondolom ha jól szerepel, akkor pedig mindegyikük riportot akar majd készíteni vele. Nem beszél angolul, házat keresett és már talált, most pedig az angliai vezetést tanulja. Húsz éves, nem ismeri az ország kultúráját. Azt hiszem túl sokat foglalkoznak vele, bár láthatóan nyugdtan kezeli a dolgokat. A srác abszolút óriási."

Ferguson elégedett Anders Lindegaarddal is, aki remekül játszott szerdán Lisszabonban.

"Anders kivárta az idejét, ami nagyon jó" - folytatta a menedzser. "Türelmes volt és megérti a helyzetet. Amikor leigazoltuk õt tudtuk, hogy újabb kapust is igazolunk még. Múlt januárban elmondtuk neki, hogy a következõ szezonban érkezik egy játékos arra a pozícióra, ami miatt kihívás elé kell néznie."

"Boldog volt ezzel és örömmel csatlakozott a Unitedhez. Megmutatta, hogy veszettül jó kapus és jó dolog, hogy mindketten fantasztikusan bánnak a labdával."

"Olyan hálóõröd van, akinek mindig vissza tudod tenni a labdát tudva, hogy õ majd pontos labdát tálal a védõknek vagy a középpályásoknak. Azt hiszem, ez egy nagyon fontos eszköz a mondern futballban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!