Jones: Ez egy bajnoki jel

Phil Jones úgy érzi, a Norwich elleni nehéz gyõzelem megmutatta, hogyan lehet ismét bajnok a United.


A Vörös Ördögök 20. bajnoki címükért szállnak harcba és a második félidõben, Anderson és Danny Welbeck által szerzett góloknak köszönhetõen a Premier League táblázatának élén várhatják a válogatott mérkõzések miatti két hetes szünetet.

A Kanárik nehézzé tették a hazaiak életét ezen a forró októberi napon, ráadásul Jonesnak is többször meg kellett mutatnia, milyen klasszis megoldásokra képes a védelemben, amikor létfontosságú pillanatban tartóztatta fel ellenfeleit.

"Nehéz meccs volt" - ismerte el az MUTV-nek. "A Norwich egy tervvel érkezett ide, amihez ragaszkodtak is. Ezáltal nehézzé tették a dolgunkat, hogy legyõzzük õket, de a két kései gól során bajnokhoz méltó jeleket mutattunk. Ez egy nagy gyõzelem számunkra."

 


"Veszélyesek voltak, néhány jó támadó játékosuk élénken és kiélezetten játszott. Figyelnünk kellett - talán rám is többször szükség volt, de ezért vagyok itt."

"Nagyon nehéz úgy játszani egész szezonban, hogy soha nem ugyanaz a hátsó négyes, de a srácok most is megmutatták, képesek váltani, ami szintén bajnoki jelnek tekinthetõ."

Jones nagyon élvezi, hogy a Unitedhez igazolt és a híres vörös mez részének tûnik.

"A Manchester Unitedhez akartam jönni. Miután hétrõl-hétre játszottam a meccseket a Blackburnnél, tudtam, hogy nehéz lesz ez. De élveztem eddig és élvezem most is. Imádom, amit csinálok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!