Ferguson nem nyugtalan a City miatt

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nem lepõdött meg a Manchester City lenyûgözõ szezonrajtját látva.


A manchesteri riválisok megosztoznak a Premier League tabellájának elsõ két helyén 19 pontjukkal, csak gólkülönbségben eltérve, miután az eddigi hét fordulóban mindösszesen két pontot hullajtottak.

 

Jelen pillanatban a Vörös Ördögök számára kedvezõbb a rúgótt, és a kapott gólok különbsége, így õk vezetik a bajnokságot, és számos szakértõ szerint minden bizonnyal az idei szezonban is Manchesterben marad a bajnoki cím, csak az a kérdés, hogy a város melyik felében tartanak majd bajnokavatást.

 

Sir Alex Ferguson kijelentette, számított arra, hogy az idei nyáron is sokat költekezõ City villámrajtot vesz ebben az idényben, és komolyan kell velük számolni az aranyéremért folyó versenyfutásban.

 

"Mindvégig azt mondtam, hogy ez fog történni" - mondta Ferguson az Inside Unitednek.

 

"Nagyon jó csapatuk van, és mindig is ott szerepeltek az általam esélyeseknek tartottak között."

 

"Sergio Agüero hihetetlenül gyorsan, és könnyedén beilleszkedett, és pedig még csak most jött a Premier Leaguebe, mégis hatalmas veszélyt jelent a tizenhatoson belül. Mellette David Silva is nagyon jó játékos a keretükbõl."

 

"Biztosra kell mennünk, hogy készen állunk a City jelentette veszélyekre, amikor összecsapunk velük nemsokára."

 

 

A skót menedzser elárulta, a városi derbik extra jelentõséggel bírnak, mióta a City tulajdonosa lett Mansour sejk, aki szinte korlátlan lehetõségeket biztosít vásárlásban a Kékeknek, akik így világklasszis játékosokat tudnak a City of Manchester Stadiumba csábítani.

 

"Mostanra már mindegyik rangadónk hatalmas jelentõséggel bír, és nem csak a földrajzi közelség miatt" - tette hozzá.

 

"Az a lendület, amellyel a City mostanság rendelkezik - hiszen hatalmas keretük és olyan pénzügyi erejük van, hogy a világ legjobbjait képesek magukhoz édesgetni - mostanság megváltoztatta ezeknek a derbiknek a jelentõségét."

 

"Nem az aktuális mérkõzés szolgáltat beszédtémát, sokkal inkább az a dinamizmus, ahogy megváltoztatta a Manchester City a futball világát, és hogy ezzel miként tudjuk felvenni a versenyt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!