Jonest meglepte új szerepköre

A Manchester United fiatal védõje, Phil Jones elismerte, nem számított arra, hogy szombaton a Liverpool ellen a középpályán kell szerepelnie.


Az angol válogatott játékos leginkább a védelem közepén érzi otthonosan magát, de elõzõ héten a hátsó sor jobb szélén szerepelt a nemzeti csapatban, az Anfielden pedig a középpályára nevezte õt Sir Alex Ferguson.

Jonesnak azonban nem ismeretlen a helyzet, hiszen a Blackburn csapatánál többször szerepelt a pálya közepén és a 19 éves Phil hiszi, segítségére volt a Unitednek abban, hogy 1-1-et értek el az Anflielden õsi riválisuk ellen.

"Igen, ez meglepetés volt" - mondta Jones az MUTV-nek. "De ha a 'Gaffer' azt mondja, hogy ott kell játszanom, akkor nincs vita. Örülök, hogy szerepelhetek."

"Kemény, mert nem játszottam ott egy ideje. Még a Blackburnben játszottam ezen a poszton, de alkalmazkodni kellett és azt hiszem, sikerül megnehezíteni a Liverpool dolgát."

 


"Nehéz volt ma, de azt hiszem a srácok igazán jók voltak és megérdemeltük az egy pontot."

"Ez egy ellenséges és nagyon nehéz hely, de tudtuk, hogy ez várható. Jól megbirkóztunk vele akkor is, amikor egy igen megkérdõjelezhetõ szabadrúgás után kaptunk gólt. De tartottuk magunkat és visszajöttünk a játékba."

Jones nagyon örült csapattársa, Hernandez érkezésének, aki csereként beállva egyenlített.

"Chicha bejött, roppant veszélyes volt, aminek meg is lett a jutalma. Minden nap ezt teszi az edzéseken is, fantasztikus a srác. Zseniális volt, amikor bejött."

Jones az elsõ félidõ végéhez közeledve ütközött a liverpooli Lucasszal, de mindenkit megnyugtatott, nincs problémája a térdével.

"Rendben vagyok" - folytatta. "Kissé megrándult a térden, amikor valakivel összecsaptam, nem emlékszem ki volt az illetõ. Jól vagyok."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!