Park a Goodisonban keresne gyógyírt a sebekre

Park Ji-sung tudja, hogy a Manchester Unitednek minél gyorsabban túl kell tennie magát a múlt heti tragédiával felérõ derbi vereségen, és erre nem is lehetne jobb mód, mint hogy szombaton legyõzik az Everton együttesét.


Talán több, mint egy hétre lesz szükség ahhoz, hogy a fejekbõl sikerüljön elûzni a City elleni múlt heti 6-1-es horrort, azonban a Vörös Ördögök ehhez nagy lépést tehetnek szombaton a Goodison Parkban.

 

"Koncentrálnunk kell, és mindenkinek meg kell mutatnia, hogy a City elleni meccs nincs hatással ránk. Túl kell tennünk magunkat rajta" - kezdte a dél-koreai középpályás a Manutd.com-nak.

 

"Jóvá kell tennünk a dolgokat a pályán, és bizonyítanunk kell. Ez egy nagyon fontos mérkõzés lesz, és úgy kell odamennünk, hogy a gyõzelemért fogunk harcolni."

 

Természetesen a csapat számára nem is lehet más cél, mint a három pont megszerzése, azonban ez közel sem lesz könnyû feladat, miután hasonló pályaválasztás mellett az elõzõ szezonban két pontot is hullajtott a csapat az mérkõzés utolsó perceiben.

 

 

"A Goodison Parkban soha nincs könnyû mérkõzés - mindig megnehezíti a dolgunkat a hazai csapat" - tette hozzá Park.

 

"Csak nézzük meg az elõzõ szezont, amikor 3-1-es gyõzelemre álltunk, majd a hosszabbításban két gólt szereztek."

 

Az egykori manchesteri játékos, Louis Saha kezd formába lendülni a Mersey-partiaknál, miután múlt héten megszerezte szezonbeli elsõ két gólját, és valószínûleg szerepet fog kapni a hétvégén is egykori csapata ellen.

 

"Mindannyian ismerjük, hogy milyen remek képességekkel rendelkezik, és mire képes, ha egészséges."

 

"Jelen pillanatban jó formának örvend, elkezdte rúgdosni a gólokat is, úgyhogy oda kell figyelnünk rá. De meg fogunk birkózni a feladattal, mert ismerjük."

 

"Csapatként kell küzdenünk, nem csak külön-külön egyénenként, mert csapatként állíthatjuk meg õket. Aztán gondolnunk kell a támadásokra is a védekezésünk mellett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!