Ferguson Rooney tündöklésében reménykedik

Sir Alex Ferguson arra számít, hogy Wayne Rooney vezeti a Manchester United a talpra állás útjára, amikor egykori kenyéradójával, az Evertonnal csapnak össze a hétvégén.


A Vörös Ördögöket a Mersey-folyó partjára szólítja a bajnoki kötelesség szombaton koradélután, ahol a házigazda Everton fanatikusai mérhetetlen utálatával kell majd megküzdenie Wayne Rooneynak.

 

A Stolverkosok soha nem fogják megbocsátani számára, hogy hátatfordított gyerekkori kedvenc csapatának, és egyben nevelõklubjának, és elfogadta az Old Traffordról érkezõ hívást, ezt pedig alkalomról-alkalomra tudtára is adják, amikor az egykori Goodison Parkbeli idol visszalátogat a mostanra egy emberként ellene forduló egykori hazai környezetébe.

 

Sir Alex Fergusonnak nincsenek kétségei affelöl, hogy ezek nem lesznek hatással Wayne Rooney teljesítményére, ugyanis az angol válogatott csatára egyre jobban kezd hozzászokni ahhoz, hogy ezek a dolgok elkerülhetetlen részei egy futballista életének.

 

Ehelyett a United már majdnem 25. éve regnáló menedzsere pont benne látja a legnagyobb támadópotenciált, amely fegyverrel ha él, akkor a pályán nyújtott teljesítményével hallgattathatná el a hazai szurkolókat, ezzel pedig megfelelõ választ tudna adni a csapat a múlt hétvégén elszenvedett demoralizáló Manchester City elleni vereségre.

 

 

"Vegyes sikkerrel vette eddig az akadályokat, amikor az Everton ellen kellett játszanunk idegenben. Az utóbbi mérkõzéseken szerzett néhány gólt, amiért ahogy szokás, meg is kapta a maga pfújolását" - kezdte a skót edzõlegenda.

 

"Az egyik mérkõzésen besárgult, amiért azonnal le is cseréltem õt, mert ilyen helyzetben nem fordulhat elõ, hogy megadjam a lehetõséget a játékvezetõnek, hogy kiállítsa."

 

"Nagy szóbeszéd járta körül a stadionjukat, hogy minden egyes alkalommal fütyüljék ki, és pfújolják, ha bármit csinál. Eddig váltakozó szerencséje volt a Goodison Parkban, de már számos gólt szerzett ellenük, és néhány mérkõzésen egészen remekül teljesített, úgyhogy remélhetõleg ez az eshetõség áll majd fent holnap is." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!