De Gea: Nem kerültem ki a csapatból

A Manchester United kapusa, David de Gea kijelentette, hogy a múlt heti Sunderland elleni csapatba nem azért nem került be, mert nem szavazott neki bizalmat menedzsere, szimplán csak pihentette Sir Alex Ferguson.


De Gea nem került be a Fekete Macskák felett 1-0-s gyõzelmet arató csapat kezdõjébe múlt héten szombaton, helyette Anders Lindegaard állhatott a kapuban az Old Traffordon.

 

Az egykori Atletico Madrid játékos minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik korai bakijai miatt, mióta áttette székhelyét Manchesterbe, azonban a spanyol hálóõr tagadja azokat az állításokat, hogy a válogatott mérkõzések elõtti utolsó fordulóban kirakták volna a kezdõbõl.

 

"Nem játszottam az elmúlt hétvégén, de Ferguson azt mondta nekem, hogy csak pihentetni akar. Õ egy hihetetlen edzõ, és nem kérdéses, hogy a világ legjobbja szakmájában" - kezdte De Gea a Cadena Ser rádiócsatornának.

 

De Gea emellett úgy gondolja, hogy már eddig is rengeteget tanult, mióta Angliában játszik, hozzátéve, hogy az ottani légkör sokkal professzionálisabb, mint Spanyolországban.

 

"Többet tanultam, azóta, hogy nyáron Angliába költöztem, mint amennyit egész spanyolországi profi karrierem alatt" - tette hozzá.

 

"Ez minden szempontból egy teljesen más világ."

 

 

Végül, de nem utolsó sorban az U-21-es Európa-bajnok portás beszélt csapata legnagyobb bajnoki riválisáról, a Manchester Cityrõl is, akiket figyelmezetett, hogy még koránt sem nyerték meg a bajnoki címet.

 

Mint ismeretes a városi rivális jelen pillanatban öt pontos elõnnyel vezeti a Premier League tabelláját, és sokan már lefutottnak vélik a 2011/2012-es szezon aranyérméért folyó versenyfutást, miután a City pár hete demoralizáló 6-1-es vereséget mért a Vörös Ördögökre az Old Traffordon.

 

Azonban De Gea szerint egyáltalán nincs ok pánikra, és kijelentette, hogy a United még legyõzheti az aranyéremért folyó harcban a Cityt.

 

"A United még minden sorozatban nyerhet. Még egyáltalán nem eldöntött, hogy a City elsõ helyen végez a bajnokságban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!