Magabiztos marad a United duója

A Manchester United duója, Wayne Rooney és Nemanja Vidic is magabiztos maradt azt illetõen, hogy képesek legyõzni a Manchester Cityit a Premier League aranyérméért folyó versenyben.


A városi rivális City jelen pillanatban öt ponttal elõzi meg a Unitedet, és áll ezzel a bajnoki tabella élén, ráadásul a Kékek az egyetlen csapat a Premier Leagueben, akik még nem találtak legyõzõre.

 

Roberto Mancini legénysége alaposan tudtára adta mindenkinek, hogy milyen célokkal vágtak neki ennek az idénynek, amikor múlt hónapban demoralizáló 6-1-es vereséget mértek a Manchester Unitedre az Old Traffordon, azonban Rooney és Vidic szerint még hosszú út vezet odáig, hogy eldõljön, kihez kerül a bajnoki cím a szezon végén.

 

"Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni, de az elõzõ szezonban talpra tudtunk állni" - kezdte Rooney.

 

"Még rengeteg mérkõzés van hátra. Õk (Manchester City) egyértelmûen rendelkeznek olyan játékosokkal, akikkel odaérhetnek a szezon végén, úgyhogy nem vesszük könnyedén õket."

 

"De mi csak azzal foglalkozunk, hogy minden feladatunkat teljesítsük és pontokat szerezzünk."

 

 

A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Nemanja Vidic kijelentette, hogy nem gondolnak túl sokat a Cityre, és egyértelmûen arra számít, hogy a városi rivális hullámvölgybe kerül, annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben parádés teljesítményt nyújtottak.

 

"Majd fogunk rájuk, illetve arra gondolni, hogy mi történik velük, de csakis akkor, ha ugyanúgy öt ponttal vezetnek elõttünk mint most, csak 6 fordulóval a befejezés elõtt" - tette hozzá.

 

"Mindenki értheti, hogy mire is gondolok a tavalyi szezon alapján. Az elsõ hét-nyolc mérkõzésen a Chelsea ellenállhatatlanul játszott."

 

"De volt olyan idõszakuk is, amikor nem ment minden olyan simán. Egy szezon tíz hónapból áll és nem játszhatsz mindig nagyszerû futballt."

 

"Lesznek jobb napok, és kevésbé jók, de csapatként kell játszanod."

 

"Ebbõl kifolyólag mi nem foglalkozunk velük. Még kell velük játszanunk az idei szezonban, és nekik is kell még négy-öt topcsapattal játszaniuk a végéig."

 

"Úgyhogy nem is gondolunk rájuk, mert nem ez a mód, ahogy megnyerhetjük a bajnokságot." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!