Jones örül a sok gólnak

Phil Jones a United góllövõ párost, Wayne Rooneyt és Nanit méltatta azok után, hogy a Vörös Ördögök 4-1-re legyõzték a Farkasokat.


A fiatal védõ - aki mostanában a középpályán virágzik - szerves része volt a Unitednek a mai, morál növelõ old traffordi gyõzelemnek. A nyári igazolást lenyûgözte támadó csapattársai erõfeszítései.

Jones mindennemû kritikát elutasított Rooneyval kapcsolatban, amiért nyolc mérkõzés óta nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába és elmagyarázta, milyen hatással is van a csatár a csapat többi részének teljesítményére.

"Wayne briliáns volt ismét" - mondta az MUTV-nek. "Csak azért, mert õ nem szerzett gólokat, még nem jelenti azt, hogy nem befolyásolja a játékot, mert azok a dolgok, amiket labda nélkül tesz, félelmetes."

"Az emberek néha ezt nem veszik figyelembe - csak a góltalanságát figyelik, amibõl azt gondolják, nem játszik jól - miközben félelmetsen jól játszott."

"Nani szintén fantasztikus volt. Hétrõl-hétre ezt teszi edzéseken és ha így játszik, nem képes egy védõ sem megélni mellette."

 


A Wolves felett aratott gyõzelem azt jelenti, a United két pontra megközelítette a Cityt, mely rangadót játszik hétfõn a Chelsea csapatával, de ahogy Jones állítja, a Vörös Ördögöknek tovább kell menniük és csak magukra koncentrálni. Ráadásul ez a gyõzelem igazi lökést adhat a szerdai BL kudarcot követõen.

"Nem kell olyan dolgokon sokat elidõzni, gondolkozni, amiket megtehettünk volna. Gyorsan továbblépünk és bár a szurkolóknak nagy cslódás volt, de megmutattuk mire vagyunk képesek."

"Ez egy jó pont a srácoknak. Félelmetes teljesítményt nyújtottunk a hétközi csalódást követõen, ami után gyorsan felálltunk és megint mentünk elõre. Ez egy tüzes elõadás volt és remélhetõleg elõre tudunk nyomulni innen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!