Scholes: Tanulni akarok

Paul Scohel szerint " butaság lenne" tõle, ha nem használná ki, hogy olyan tapasztalt edzõtõl lesse el a szakma fortélyait, mint Warren Joyce.


Scholes tisztelettel adózik új mentora elõtt, és elmondta mennyire élvezi a közös  munkát Warrennel. Minderrõl az Inside Unitednek beszélt egy exkluzív interjú keretében.

 
 
"Bolond lennék, ha nem használnám azokat a tapasztalatokat, amiket az évek során szereztem. Pályafutásom alatt, több alkalommal nyílt arra lehetõségem, hogy olyan sikeres edzõkkel dolgozhattam együtt, mint Archie Knox, Steve McClaren, Rene Meulensteen, Mick Phelan és Brian Kidd."
 
"Jelenleg Warren Joyce-szal irányítjuk a tartalék csapat edzéseit. Szeretek vele együtt dolgozni, jól megértjük egymást és sokat tanulok tõle. Óriási tapasztalattal rendelkezik, életének több, mint a felét a pálya szélén töltötte. Rengeteg tanáccsal lát el engem, minden apró részletre oda figyel. Õ egy igazán zseniális edzõ és egy remek ember."
 
"Gyakran vissza gondolok arra, amikor fiatal középpályás voltam, milyen instrukciókat kaptam az edzõtõl, mik voltak azok a mondatok, amik erõt adtak és inspiráltak arra, hogy a legtöbbet tudjam kihozni magamból. Mivel középpályásként játszottam, ezért rengeteg ötletem van, hogy hogyan tudnám segíteni akár a védekezõ játékosokat, akár a csatárokat, hogy minél jobb teljesítmény tudjanak kihozni magukból a pályán."
 
Scholest sokan generációja legjobb középpályásának tartották. Nyilatkozatai alapján nem kizárt, hogy õ lesz majd a tartalék csapat edzõjének tökéletes utódja.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!