Carrick 'hatodik érzéke'

Phil Jones szerint csapattársát, Michael Carricket még mindig alulértékelik, annak ellenére, hogy az elegáns stílusú középpályást kezdik elismerni egymást követõ remek produkciói után.


A nyári, Blackburn Roverstõl érkezõ igazolás igazán közelrõl szemlélhette Carrick képességeit, miután az utóbbi idõben több alkalommal is ketten alkották a középpálya középét, és úgy véli, hogy az angol válogatott játékos ösztönei a futballban felülmúlhatatlanok.

 

"Õ egészen egyszerûen hihetetlen" - kezdte Jones a Manutd.com-nak.

 

"Nem hiszem, hogy bárki is felismerné, hogy mennyi mindent tesz õ a csapatért. Õ egy szuper futballista, és egy nagyszerû fickó is egyben. Hihetetlenül alulértékelik."

 

"Lehet, hogy néhányaknak feltûnt, hogy mit is csinál, de ha mellette játszol, akkor nem történhet más, mint hogy teljesen lenyûgöz."

 

"Úgy tûnik, mintha lenne egy hatodik érzéke - tudja, hogy hol kell lennie, és hova jön a labda. Mindig a legmegfelelõbb helyen van a legmegfelelõbb idõben ahhoz, hogy megkapja a labdát, vagy éppen elindítson egy támadást. Emellett fantasztikusan passzol, és ahogy láthattuk a QPR ellen is, gólt is tud szerezni."

 

 

Saját góllövési képességeit illetõen, miután az utóbbi idõben kétszer is eredményes volt, a QPR ellen pedig kapufát lõtt, Jones cél szabott ki maga elé erre a szezonra.

 

"Valószínûleg örülnék, ha a szezont 5-6 góllal tudnám befejezni" - tette hozzá.

 

"Az nagyszerû lenne. Ha továbbra is a középpályán játszom, biztos vagyok benne, hogy több alkalommal kerülök gólhelyzetbe, és többször szerzek majd gólt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!