Két védõ talán visszatérhet

Phil Jones és Chris Smalling a szilveszteri, Blackburn Rovers elleni összecsapásra visszatérhet azok után, hogy a Wigan elleni találkozót sérülés és betegség miatt ki kellett hagyniuk.


A rögtönzött hátsó négyes - köztük Antonio Valenciával és Michael Carrickkel, majd a második félidõben Patrice Evrával a védelem közepén - lenyûgözõen teljesített és minden wigani fenyegetést visszavert a tegnapi bajnoki mérkõzés során.

Sir Alex reméli, a Rovers elleni Jones és Smalling visszahívható lesz azok után, hogy Rio Ferdinand és Jonny Evans is sérültek, utóbbi valószínûleg két hétre dõlt ki vádli problémája miatt.

 


"Az utóbbi napok rémálomként hatottak ránk, Phil Jones és Chris Smalling betegek voltak, Rionak vasárnap óta a hátával vannak gondjai, Evans pedig vádli sérülés miatt nem tudott kijönni a Wigan elleni második félidõre" - mondta Ferguson az MUTV-nek.

"Kissé nyomás alá helyezett ez minket, de szerencsére jó elsõ félidõn voltunk túl és a korai gól is segített nekünk. És végül több sérülés nélkül sikerült lehozni a mérkõzést."

"Remélem szombatra Smalling és Jones is felépül betegségükbõl, csak ez számít most."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!