Jones a Rovers ellen visszatérne

Phil Jones reméli, hogy a szombati, Blackburn elleni bajnokin részt vehet, bár bevallja, furcsa lesz azon csapat ellen játszani, akiknek gyerekként szurkolt.


A 19 éves játékos betegség miatt nem lépett pályára a Wigan elleni 5-0 során, de a Rovers elleni bajnokira visszatérhet a csapatba.

Jones szomorúan látja, hogy egykori csapata a kiesõ zónában gyökerezett le, de úgy véli, a szezon második felében megváltozhatnak a dolgok.

"Hatalmas rajongójuk vagyok - amint lejövök a pályáról, azonnal nézem a Blackburn eredményét. Még mindig sok jó barátom van a klubnál" - mondta Phil a United Review-nek.

"Biztos vagyok abban, hogy javulnak majd a dolgok. Sokkal jobbak annál, mint amit a tabellán elfoglalt hely mutat. Bármilyen oka is legyen, de sajnos jelenleg a tabella végén állnak."

 


"Nem lesz könnyû meccs, nagyon nehéz lesz. Tudom, milyen csapata van a Blackburnnek, néhány játékosunk igen jó. Nem vehetjük könnyedén a meccset."

Jones - aki a tavalyi, 7-1-es vereséget akkor még Rovers játékosként labdarúgó pályafutása talán legrosszabb napjának jellemezte - imádja a manchesteri életet.

"Amióta csak megérkeztem, szívesen fogadtak. Gyorsan beilleszkedtem, nagyon élvezem a játékomat, valószínûleg jobban, mint elõtte bármikor. Csak remélni tudom, hogy a Unitednél még sokáig tudom folytatni ezt." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!