Jones levert a vereségtõl

Phil Jones ugyanolyan csalódott a Blackburntõl való vereségtõl, mint amilyen tavaly volt még Rovers játékosként, miután kikaptak a Unitedtõl az Old Traffordon 7-1 arányban.


Ugyanakkor a középsõ védõ ragaszkodik hozzá, a bajnok szerdán visszavág a Newcastle ellen a csalódást jelentõ eredmény után.

A Manchester United kihagyta a lehetõséget, hogy megelõzze a Cityt és Jones egyértelmûen levert volt a mérkõzés után, aki úgy érezte, csakis magukat hibáztathatják.

"Nagy csalódás, ráadásul Sir Alex születésnapján" - mondta Jones az MUTV-nek. "Nem voltunk versenyben ma, az elsõ félidõben pedig nagyon büntettük magunkat. Túl lassúak voltunk, túl nehézkesek és nem elég gyorsak. Általánosságba véve csalódást okoztunk."

"Nem tudom, a többieket is meg kellene kérdezni errõl, hogyan is gondlják, de szerdára fel fogunk állni" - válaszolt arra a kérdésre, vajon miért kezdtek olyan gyengén.

 


"A sérülések nem segítettek nekünk, de ez nem mentség. Nem voltunk elég jók, közel sem elég jók. Vissza kell térnünk a gyõztes útra."

Dimitar Berbatov két góljának köszönhetõen a United 0-2-rõl kiegyenlített, de Jones szerint túl korai volt a feltámadás.

"Azt gondolom, ez volt a bukásunk. Túl korán jöttünk vissza és talán úgy gondoltuk, megnyertük a meccset."

"Feljöttünk egyre, majd egyenlítettünk és valószínûleg azt hittük, megnyertük a meccset. Kiengedtünk és õk büntettek. Tudtam, hogy kemény meccs lesz, teljesen megérdemlik a gyõzelmet, mi nem voltunk versenyben ma."

 "Most rosszabb, mint tavaly volt, amikor a United 7-1-re elverte a Blackburnt. Csalódott vagyok, de össze kell szedjük magunkat. Nem lesz könnyû, de a Manchester United képes erre és szerda este a három pontért megyünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!