Jones élvezi a küzdelmet

Phil Jones szerint ez az idõszak a legzaklatottabb a Premier League sorozatában,de egyben a legalkalmasabb arra, hogy eldõljön ki kerül majd a lista élére.


Jelenleg a manchesteri riválisok holtversenyben állnak a tabella élén, ezért egy rendkívül izgalmas címvédés vár a Unitedre, a trónkövetelõ Cityvel szemben.
 
A Vörös Ördögök igen sûrû mérkõzéssorozatának következõ állomása szerdán lesz a Newcastle United ellen, majd a hétvégén az FA kupa keretében a városi riválissal mérik össze erejüket.
Phil Jones azonban elmondta, bár valóban nagyon szoros a menetrend, nem lehet ok panaszra, mivel hasonló cipõben jár a bajnokság minden résztvevõje.
 
 
"A nyomás egyre nagyobb ,viszont nem panaszkodhatunk, nincs idõ a siránkozásra hisz a tét a bajnoki cím megvédése."
 
"Természetes, hogy nem volt egyikõnk számára sem jó érzés az év utolsó napján vereséget szenvedni a  Blackburntõl, de annál jobb érzés, hogy a tabella élén állunk és nagy esélyünk van rá hogy elnyerje a United  20. bajnoki címét."
 
"Bár nagyon szerencsétlen csapások értek ebben a szezonban bennünket, folyamatosan rengeteg a sérült a csapatban, de mégis meg tudtuk tartani a vezetõ pozíciónkat. A szezon alatt végig elkerült bennünket a szerencse, de mégis ott vagyunk az élen a Cityvel holtversenyben."
 
"Nagyon izgatottan várom, hogy átvegyük a vezetést, és ezzel mindenki így van a csapatban. Akárhogy is alakuljon a szezon a sérülések miatt, a Manchester Unitedben mindig lesz 11 ember, aki pályára tud lépni és aki mindent meg fog tenni azért, hogy megvédjük a bajnoki címet."
 
"Ez egy nagyon nehéz harc lesz, de tudjuk, hogy sikerülni fog, mert a United erõs és egységes. Minél nehezebb elérni a célunk, annál szebb lesz a gyõzelem. Mi soha nem adjuk fel a harcot. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot és ezért összefogunk. Ha összetartunk, nagyon erõsek vagyunk, és ez a legszebb a Manchester Unitedben."
 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!