Fergie tagadja a Lampard-pletykákat

Sir Alex Ferguson szerint 'nincs alapjuk' azoknak a híreszteléseknek, amelyek szóbahozták Frank Lampardot a Manchester Uniteddel, és a skót menedzser szerint a Chelsea nem is adná el középpályását.


A pénteki pletykalapokban jelent meg az a találgatás, miszerint a Premier League bajnoki címvédõje januárban hajlandó lenne 10 millió fontot fizetni Frank Lampardért, erõsítve ezzel a csapat középpályáját.

 

Egyes hírek szerint David Gill, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója puhatolózott is a Chelseanél egy esetleges átigazolás kapcsán, és olyan olyan állítások is megjelentek, miszerint Lampard nyitott lenne arra, hogy az Old Traffordra tegye át székhelyét.

 

Lampard ebben a szezonban hol játszik, hol csak a kispadon ül a Chelseaben, és szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy megromlott a kapcsolata Andrea Villas-Boas menedzserrel.

 

Ennek ellenére az angol válogatott játékos, akinek jelenleg 18 hónap van még hátra érvényes szerzõdésébõl, nemrég kifejtette elkötelezettségét a londoni klub iránt, tagadva ezzel a távozásáról szóló pletykákat.

 

Ráadásul most Sir Alex Ferguson is azonnal cáfolta, hogy a 33 éves irányítót leigazolnák, enyhítvén ezzel a középpályájukat sújtó sérüléshullám hatásait.

 

 

"Tényleg azt gondolják, hogy a Chelsea eladná janurában a Unitednek?" - kezdte a skót menedzser.

 

"Ezeknek nincs alapjuk."

 

"A Chelsea szeretne valamit elérni a szezon második felében, úgyhogy megakarják tartani legjobb játékosaikat."

 

Ferguson emellett azt is újra kijelentette, hogy nem tervez igazolásokat januárban, miután továbbra is úgy hiszi, hogy nem áll rendelkezésre olyan játékos a piacon, akit õ szeretne.

 

"Mit kaphatsz januárban? Ezt most már sokadszorra mondom el. Olyan játékost, akit szeretnék, nem tudunk megszerezni" - tette hozzá.

 

"Ha az az alternatíva áll elõ, hogy egy másodvonalbeli futballistát szerzõdtessünk, akkor abból nem kérünk."

 

"A csapatunkat sújtó sérülések odáig vezettek, hogy a szurkolók azt akarják, hogy igazoljunk valakit, de nem akarok olyan játékost hozni a csapathoz, aki ha mindenki egészséges, nem játszik, mert nem elég jó."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!