Scholes kész visszatérni

Paul Scholes készen áll segíteni a Unitedet a csapat súlyos sérülési válsága miatt.


A SunSport értesülései szerint a múlt hónapban már több volt csapattársa is próbálta ösztönözni Paul Scholest, hogy a szezon hátralévõ részében térjen vissza és segítsen a középpályán.


 
A lap szerint Scholes készen áll a visszatérésre. A Vörös Ördögök legendája átgondolta és ha Sir Alex Ferguson felkéri, hajlandó visszatérni a Unitedhez.
 
Mikor az elõzõ szezon végén Scholes bejelentette visszavonulását, Ferguson próbálta maradásra bírni, de a játékos úgy gondolta, a 19 bajnoki cím méltó befejezése hosszú pályafutásának. 
 
 
Most azonban ahogyan figyelemmel kíséri volt csapatának súlyos sérülési nehézségeit, kétségbe vonta döntése helyességét és kész visszatérni a csapathoz. Bár Scholes szívesen visszatérne segíteni a Uniteden, vonakodik attól, hogy ezt felajánlja Fergusonnak. Viszont amennyiben az edzõ felkéri a visszatérésre, nagy örömmel vállalná, hogy a szezon végéig a tréner rendelkezésére álljon.
 
Scholes még mindig remek formában van, jelenleg a United tartalék csapatának segédedzõje, minden nap részt vesz az edzéseken, kondíciója tökéletes a visszatérésre.
 
Scholes a Manchester United legendája 14 évesen csatlakozott a klubhoz, ezalatt közel 700 alkalommal lépett pályára és 150 góllal segítette csapatát pályafutása során.
 
 


thesun.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!