A United tiszteleg Scholes elõtt

Sir Alex Ferguson, Wayne Rooney és Chris Smalling is örömének adott hangot, Paul Scholes visszatérésével kapcsolatban.


A Vörös Ördögök legendája tavaly májusban fejezte be ragyogó pályafutását a Unitedben, de továbbra is a csapat közelében maradt.  Warren Joyceszal közösen irányították a United tartalék csapatát.
 
A ManUtd.com-nak adott interjújában Scholes elismerte, hogy nem tudott ellenállni a lehetõségnek, hogy ismét magára öltse a Vörös Ördögök mezét. A bejelentés után, a United vasárnap délután a FA Kupa versenysorozatának harmadik fordulójában 3-2-re legyõzte a City csapatát az Etihad Stadiumban.
 
A mérkõzés után Sir Alex beszélt Scholes visszahívásáról.
 
"Scholes remekformában van, részt vett a tartalékosok edzésein. Amikor meghallottam, hogy sajnálja visszavonulását és szívesen segítene, egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy visszahívjam-e."
 
"Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy Paul elfogadta a felkérést és újra magára öltötte a United mezét. Biztos vagyok benne, hogy ez a szurkolóknak is nagy örömére szolgál."
 
Scholes már a múlt héttõl erõsített a tartalék csapatban és úgy érezte nem vesztette el régi formáját, ezért a felkérésre azonnal igent mondott. A Vörös ördögök legendás középpályása vasárnap már ott is ült a padon, a játékosok és a rajongók nem kis meglepetésére.
 
 
Wayne Rooney beszámolt a mérkõzést követõ interjújában arról, hogy õk sem tudtak Paul Scholes visszatérésérõl, ami nagy meglepetés volt mindannyiuk számára.
 
"Nagyon meglepõdtem amikor megláttam Scholest az öltözõben, el kell hogy mondjam semmit nem változott utolsó találkozásunk óta."
 
"Õ egy zseniális, és nagy tapasztalatokkal bíró futballista. Amikor a mérkõzés vége felé feljött Scholesy a pályára nagyon megnyugtató érzés töltött el, ami nagy mértékben segített a mérkõzés végén, a koncentrációban."
 
"Mikor megláttam az öltözõben elõször azt hittem csak bejött meglátogatni bennünket, de amikor felvette a 22-es mezt nagyon megörültem. Jó érzés volt Scholesyt újra látni."
 
Smalling, szintén megdöbbenve mesélte, hogy semmit sem tudott a középpályás visszatérésérõl.
 
"Ez egy óriási lökést adott a csapatnak a City elleni mérkõzés elõtt. Amikor megtudtam, hogy Scholes visszatér a csapathoz, azonnal rohantam Dannyhoz elújságolni a hírt. Nagyon izgatottak voltunk mindketten, hogy Paul Scholessel léphetünk pályára. Hatalmas erõt adott ez mindannyiunknak a mérkõzés elõtt."
 

"Láttuk õt a napokban többször is az edzések alkalmával de senki sem gondolta, hogy ez kapcsolatban van a visszatérésével. Mindannyian örülünk Scholesnek. Õ egy hatalmas ösztönzés a csapat számára." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!