Wilkins Scholes visszatérését élteti

Ray Wilkins szerint Paul Scholes azon döntése, hogy visszatér a Manchester Unitedhez visszavonulását követõen, felér azzal, mintha a Vörös Ördögök télen igazoltak volna egy játékost 25 millió fontért.


Scholes az elõzõ szezon végén látta elérkezettnek az idõt, hogy befejezze profi karrierét, majd 180 fokos fordulatot véve a hétvégén újra a Manchester United mezében lépett pályára, miután elismerte Sir Alex Fergusonnak, hogy megbánta korábbi döntését.

 

A 37 éves középpályás 30 percnyi játéklehetõséget kapott csereként a vasárnapi, Manchester City elleni városi derbin az Etihad Stadiumban, ahol részese lehetett a hazaiakat 3-2-re legyõzõ csapatnak, amellyel tovább jutottak az FA kupa negyedik fordulójába.

 

Részben Scholes volt a felelõs Sergio Agüero góljáért, amellyel feléledtek a City reményei az egyenlítésre is, ám Ferguson a mérkõzést követõen elégedettségének adott hangot az egykori angol válogatott visszatérését illetõen.

 

A Sky Sports szakértõje, Ray Wilkins szerint a középpályás visszatérése nem történhetett volna jobbkor a Vörös Ördögök számára, miután a legfõbb bajnoki rivális City éppen most vesztette el egyik kulcsemberét, az Afrikai Nemzetek Kupáján válogatott kötelességet teljesítõ Yaya Tourét.

 

 

"Ez a döntés egyenlõ azzal, mintha szerzõdtettek volna 25 millió fontért egy játékost januárban" - kezdte az egykori Chelsea másodedzõ a Sky Sports Radionak.

 

"Rendben, tegnap beállt, és õ adta el a labdát a második gól elõtt. De az, amit õ adni tud a játékosoknak... Amikor Paul Scholes pályára fog lépni, és szerintem Sir Alex Ferguson alig fogja játszatni, olyan szellemiséget fog átadni a társainak, amit nem lehet megvásárolni."

 

"Többször ért labdába azalatt a 30 perc alatt, mint az összes Manchester City játékos, illetve két csapattársát kivéve. Teljesen egyértelmû volt, amikor pályán volt, hogy senki nem tudta neki elég gyorsan adni a labdát."

 

"Higgadtságot hozott a Manchester Unitedbe, és szerintem ez eléggé egyértelmûen meg is látszott. Amikor nem volt ott, nem voltak higgadtak - hihetetlen sebességben játszották végig a mérkõzést az elsõtõl az utolsó pillanatig."

 

"Amilyen nagy probléma a Manchester Citynek Yaya Touré elvesztése az Afrikai Nemzetek Kupája miatt, a Manchester Unitednek olyan nagy fegyvertény, hogy nyertek egy világklasszis futballistát."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!