Vajon Scholes marad még egy évet?

Paul Scholes visszatérése után, a következõ nagy kérdés, hogy vajon marad-e a kiváló formában lévõ középpályás a következõ szezonban is az Old Traffordon.


Miután Scholes bevallotta, hogy elhamarkodta a visszavonulásával kapcsolatos döntését és nagyon hiányzott neki a profi futballvilága, talán az is elõfordulhat, hogy a szezon végeztével hosszabbít és még egy évet marad a Unitedben.
 
Eric Harrisont - akinek a legendás, 92-es osztály, azaz a Ferguson-fiókák felfedezésében nagy szerepe volt - arról kérdezték, hogyan vélekedik ezzel a kérdéssel kapcsolatban.
 
"Az, hogy Paul visszatért a Unitedbe egy hatalmas lökést és önbizalmat jelent a játékosok számára. Amikor visszavonult mindenki egy világklasszis középpályás igazolására várt. Nos azt hiszem nála jobbat nem igazolhatott volna Ferguson."
 
 
"Nem tartom kizártnak, hogy Scholes még ráhúz egy évet, és a következõ szezont is végigviszi  a Vörös Ördögök csapatában. Ez szerintem egy remek választás lenne a részérõl és jó idõre megoldaná a United középpályás problémáit."
 
"Úgy gondolom, hogy õ még mindig remek formában van. Ferguson elmondta nekem nagyon boldog, hogy Paul meggondolta magát, mert õ egy igazi világklasszis középpályás."
 
"Michael Carrick, Tom Cleverley és Paul Scholes egy hihetetlen erõs középpályát jelent a United számára. Természetesen nem egy kaliberû játékosok, de éppen ez az ami tökéletessé fogja tenni a csapat motorját, a középpályát."
 

"Igen jó  érzés eljátszani a gondolattal, hogy Scholesy marad még egy évet a Unitedben, de azt hiszem erre még korai lenne válaszolni. Ahogy Ferguson mondaná, ez még a jövõ zenéje."  


vitalfootball.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!