Scholes gólja megadta a kezdõlökést

Paul Scholes elsõ gólja visszatérése óta, kellõ lökést adott csapatának ahhoz, hogy a Premier League soron következõ mérkõzésén 3-0-ás gyõzelmet arasson a Bolton Wanderers csapata felett az Old Traffordon ma délután.


A United visszatérõ középpályása az elsõ félidõ végen megnyitotta az utat csapata számára elsõ góljával. A folytatásban nem sokat kellett várni, hogy Danny Welbeck és Michael Carrick góljával kényelmes gyõzelmet arathasson Sir Alex csapata.
 
Ez a gyõzelem kis híján lehetett volna még fölényesebb, ha Wayne Rooney büntetõlövését, Bogdán Ádámnak a Bolton Wanderers nagyszerû  kapusának nem sikerül kivédenie.
 
Aztán a 74. percben a United újra megbontotta a vendégek védelmét, és egy nagyszerû összjáték után Rooney gólpasszát Welbeck értékesítette. Sajnos a gólöröm nem volt kitörõ mivel mind két játékos megsérült az akció során.
 
 
Nem kevesebb mint 10 perc múlva a United másik legendája Ryan Giggs elõkészítette a Vörös Ördögök harmadik gólját amit, Michael Carrick egy zseniális ballábas lövéssel értékesített. Ezzel a gyõzelemmel a Manchester United 48 ponttal újra beérte az élen álló városi rivális City csapatát.
 
Nem nehéz észrevenni, hogy Paul Scholes visszatérése egyértelmû lökést jelent a Manchester United számára. Az õ tapasztalatával a Vörös Ördögök olyan lendületet vettek, ami nagymértékben meg fogja nehezíteni a City helyzetét a Premier League mérkõzés sorozataiban.   


.tribalfootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!