Szemmûtét vár de Geára

Lézeres szemmûtéten eshet át nyáron David de Gea, a Manchester United fiatal kapusa.


A spanyol játékos kontaktlencsében játszik minden alkalommal, azonban úgy néz ki, a szezon végén lézeres szemmûtéten esik majd át annak érdekében, hogy a 2012-es olimpiáig még ki tudja pihenni az operációt és fel tudjon készülni az ötkarikás játékokra.

A Manchester Unitednél tudtak arról, hogy a fiatal kapusnak kisebb problémája van a szemével, hiszen a mûtétrõl már az Atletico Madrid orvosai is tanácskoztak, de végül egy évvel elhalasztották azt. Azóta a United megvette David játékjogát, ám most úgy tûnik, a nyáron mindenképp esedékessé válik az operáció.

 


A 21 éves kapust az utóbbi idõben Anders Lindegaard váltotta a csapatban, mivel különbözõ hibái miatt kritika érte õt ebben a szezonban.

A Guardian értesülései szerint egy helyi optometrista sürgeti a beavatkozást és megfelelõnek tartja a nyári idõpontot, mert akkor tudna pihenni a játékos, mivel valószínûleg Vicente del Bosque kihagyja õt az Európa-bajnokságra készülõ keretbõl, ahova Iker Casillast, Victor Valdest és Pepe Reinát viheti magával.

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!