Scholes: Carrick egy Rolls-Royce

A Vörös Ördögök nemrég visszatért legendája, Paul Scholes szerint Michael Carrick olyan mint egy Rolls-Royce.


Scholes úgy gondolja középpályán partnerét, Michael Carricket alábecsülik azok a rajongók akik továbbra is sürgetik Sir Alex Fergusont egy új irányító játékos igazolására.
 
Scholes nemrégiben tért vissza a United keretébe, Sir Alex kérésére. A Vörös Ördögök az elmúlt hónapokban igen súlyos sérülési válsággal küszködtek. A United középpályája is elég hiányos lett, mivel a csapat Andersont, Tom Cleverleyt és Darren Fletchert is kénytelen volt hosszútávon nélkülözni.
 
Scholesy úgy érzi, hogy Carrick nem kap elég elismerést pedig õ olyan érték a csapat számára, mint egy gyûjtõnek a Rolls-Royce.
 
"Amit Carrick az elmúlt években tett le az asztalra az valami fantasztikus és mégsem kapott elég elismerést"- mondta Scholes.
 
"Õ egy igazi csapatjátékos. Csak az tudja értékelni igazán a teljesítményét aki együtt játszik vele. Az pedig, hogy hány bajnokságot nyert a csapattal, azt hiszem elmond mindent."
 
"Mindig is imádtam Carrick stílusát. Minden meg van benne amire egy igazán jó középpályásnak szüksége van. Képes gólokat lõni, remekül passzol, keményen védekezik és egyenletes teljesítményt mutat a pályán. Az egyik legmegbízhatóbb játékos. Amikor Carrick pályára lép olyan, mint amikor kigördül egy Rolls-Royce a garázsból."
 
 
 
"A Unitedben a központi középpályás feladata, hogy épp úgy szerepet vállaljon a védekezésben is, mint a támadásban. Meg kell szerveznie a játékot, helyzeteket kell teremtenie, elõ kell készítenie a gólokat, és ha alkalma adódik, akkor gólt kell szereznie. Michael ezeknek a kritériumoknak hiánytalanul megfelel."
 
"Ryan Giggset és Wayne Rooneyt is mindannyian elismerjük, fontos részei a csapatnak, de épp úgy a többi játékos is. A lényeg, hogy egy csapat vagyunk és a gyõzelemhez mindenki ugyanúgy hozzájárul. Ha nyerünk, az az egész csapat érdeme. A gyõzelem mindenkit boldoggá tesz, bennünket, az edzõket és a rajongókat egyaránt, és csak ez az, ami számít."
 
Scholes úgy érzi, hogy talán azért nem kap középpályás társa méltó elismerést a rajongóktól, mivel megpróbálják õt Roy Keanehez hasonlítani.
 
Carrick kiemelkedõ teljesítményt nyújtott az utóbbi mérkõzéseken amivel több csapattársa és edzõje elismerõ szavait is kiérdemelte. 
 
"Ha elismerik, hogy jól játszol, az egy nagyon kellemes dolog, de a futball egy csapatjáték és ha nyerünk akkor mindannyian megérdemeljük a dicséretet, ha veszítünk akkor sem lehet csak egy ember a felelõs.
 
Carrick reméli, hogy a hétvégi, Arsenal elleni összecsapáson a United hozni fogja utóbbi remek formáját. Viszont nem számít könnyû gyõzelemre, mivel ez az Arsenal már nem az a csapat akit augusztusban sikerül a Unitednek 8-2-re legyõznie.
 
"Az Arsenalnak is voltak nehéz idõszakai a szezon alatt, de az utóbbi mérkõzéseken igazán remekül játszottak. Nagyra értékelem amit Robin van Persie tett a csapatáért, õ egy remek játékos."
 

"Az Emirates Stadiumban mindig kemény összecsapásra kell számítanunk, de mi gyõzni megyünk, és elakarjuk hozni a három pontot." 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!