U18: West Brom 0-0 United

A United akadémiája szombat délelõtt egy újabb hasznos ponttal gazdagodott a West Brom otthonában, miután a találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.


Paul McGuinness több változtatást is eszközölt a hétközi, ifjúsági FA Kupán pályára lépõ csapathoz képest, ráadásul a csapatkapitány Luke McCullough is hiányzott, aki még a Derby ellen sérült meg.

A 17 éves Jonny Sutherland elõször kezdhetett a kapuban, míg a szerdai két gólos hõs Jack Barmby csak a padon ült, miután Kenji Gorre szerepelt a helyén.

Sutherlandnek már a találkozó elején dolga akadt, amikor Aaron Birch próbálkozását kellett hárítania lábbal, míg James Weir elõtt kétszer is nagy helyzet alakult ki, hogy a United vezetéshez jusson. Ám míg elõször Gyliano van Velzen remek megmozdulása után a középpályás kapu föé lõtt, addig a második esetben Jack Rose mentenn óriásit a hazai kapuban.

A szünetben a jobb bekk Donald Love helyére beállt Adnan Januzaj, akivel így Weir sokkal kreatívabban játszhatott a középpályán. Sutherland továbbra sem kapott gólt, de a Vörös Ördögöknek sem sikerült betalálniuk.

Pedig akadtak helyzetek a West Brom kapuja elõtt, ám Sam Byrne kissé lemaradt van Velzen labdájáról, majd közel a lefújáshoz Luke Hendrie a 16-os szélérõl leadott lövése nem talált kaput, majd Weir ismét kihozta Rose kapusból a legjobbat, így a középpályás elõtt adódó lehetõségbõl sem lett gól.


Premier Academy League
West Brom 0-0 Manchester United
West Brom Training Ground

United: Sutherland - Love(Januzaj 46.), Wilkinson, Blackett, Rowley(Daehli 75.) - Weir, Ekangamene, Hendrie, Gorre(McNair 70.) - van Velzen, Byrne
Nem használt cserék: Jacob, Barmby  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!