Növekvõ számok sérülésfronton

Míg Sir Alex Ferguson azt örömmel nyugtázhatta, hogy három ponttal a zsebükben hagyhatják el Észak-Londont, kicsit sokba került számukra ez a siker, azáltal, hogy több játékos is csatlakozott a sérültek listájához.


A Vörös Ördögök kénytelenek voltak Rio Ferdinand nélkül az Emirates Stadiumba látogatni, miután a középhátvéd hátproblémái újra felerõsödtek múlt héten, míg a hosszabb távon hiányzó Darren Fletcher és Nemanja Vidic mellett Anderson, Tom Cleverley, Ashley Young és Michael Owen sem bevethetõ.

 

Phil Jones, aki kisebb rúgás miatt kihagyta a múlt hét szombati Bolton Wanderers elleni gyõzelemmel végzõdõ bajnokit, most "újabb hetekre" kidõlt, állítja Sir Alex Ferguson, miután a 17. percben hordágyon kellett levinni a pályáról. Naninak a mérkõzés végén kellett elhagynia a pályát egy rúgás miatt, míg Wayne Rooney, Patrice Evra és Michael Carrick is a mérkõzés áldozatául esett.

 

"Ezek nem jó hírek számunkra" - mondta a skót menedzser a MUTV-nek.

 

"Szerintem Phil Jones néhány hétre kidõlt - bokaszalag szakadása van. Carrick fájdalmat érzett a térdében a második félidõben, ami miatt folyamatosan a pálya közepén kellett tartózkodnia."

 

 

Ferguson azt is megmagyarázta, miért döntött a Jones sérülése miatt csereként beálló Rafael lecserélése mellett.

 

"Rafa nem volt túl boldog, és meg is tudom érteni" - tette hozzá.

 

"Bátor volt, és eltökélt, hogy minden labdát megszerezzen, de volt már egy sárga lapja és úgy gondoltam, hogy ha csinál még egy vitatható szerelést, akkor a közönség miatt bajba kerülhet. Korábban Mike Dean már kiállította, ezért úgy gondoltam, hogy az lehet a legjobb, ha egy olyan tapasztalt játékos, mint Valencia húzódik hátra a védelem jobb oldalára és olyan tapasztalat játékosokkal próbálom kihúzni a mérkõzést, mint Paul Scholes és Park."


 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!