Scholes: készen állunk a küzdelemre

A Manchester United visszatérõ középpályása szerint az Arsenal felett aratott gyõzelem remek kilátásokkal kecsegtet.


Paul Scholes bízik benne, hogy csapatának hamarosan sikerül megelõznie az élen álló városi rivális Cityt.
 
Scholes, aki nemrég tért vissza csapatához, a Bolton elleni mérkõzésen máris egy góllal segítette a Vörös Ördögöket a Premier League mérkõzés sorozatában.
 
A hétvégén a Unitednek sikerült elhoznia a három pontot az Emirates Stadiumból. Ezzel továbbra is szorosan a City mögött áll a tabellán, mivel a városi rivális csapatnak szintén sikerült a hétvégi, Tottenham elleni mérkõzésen gyõzelmet aratnia.
 
 
"Természetesen a különbség nem változott - mondta Scholes a Sky Sportsnak adott interjújában - mivel a Citynek is sikerült megszereznie a három pontot."
 
"Kemény küzdelem volt az Arsenalt hazai pályán legyõzni, de sikerült és ez a lényeg. A szezon végéig még három hónap van hátra, de biztos vagyok benne, hogy a mérkõzés sorozat végére a megfelelõ helyen fogunk állni a tabellán."
 
Scholes továbbá beszélt arról, hogy csapatának most nagyon erõsen csak az elõttük álló mérkõzésekre szabad koncentrálnia.
 
Arra a kérdésre, hogy szerinte sikerül-e a Unitednek megnyernie a 20. bajnoki címet, Scholes a következõt válaszolta: "Remélem igen, hisz így tervezzük." 
 
"Egyelõre a City vezet három ponttal, de az nevet, aki a végén nevet. Nem olyan hatalmas az elõnyük, hogy nyugodtan hátradõljenek, hisz egyetlen meccsen múlik az egész. Nekünk most csak arra szabad koncentrálnunk, hogy ne hibázzunk és akkor hamarosan átvehetjük a vezetést."
 
Scholes továbbra is állítja, fizikálisan remek formában van, és egyáltalán nem esett nehezére a visszatérés. Viszont egy kis idõnek el kellett telnie amíg szellemileg is rá tudott hangolódni a visszaállásra. 
 

"Mivel egyik napról a másikra nem tudod abbahagyni a sportot, így szinte mindennap edzettem a visszatérésem elõtt is. Fizikailag egyáltalán nem volt nehéz újra hoznom a régi formámat. Viszont szellemileg kellett egy kis idõ, amíg újra, kizárólag csak az elõttünk álló mérkõzésre tudtam koncentrálni."  


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!