Jones felépülhet a Pool elleni meccsig

A Manchester Unitednél optimisták, hogy Phil Jones felépül az FA Kupa 4. fordulójára, amikor az ádáz ellenféllel, a Liverpoollal találkoznak a Vörös Ördögök.


Nem nézett ki jól Jones sérülése az Arsenal elleni bajnoki mérkõzés elején. A találkozó után Sir Alex Ferguson azt nyilatkozta, néhány hétre biztosan kiesik a fiatal, ami azt jelentené, hogy nem csak a hétvégén hiányozna, de a Chelsea és a Liverpool elleni bajnoki mérkõzésekrõl is.

Azonban az egykori Blackburn játékos felépülése meggyõzõnek hat és a United menedzser asszisztense, Mike Phelan szerint akár az Anfielden már pályára is léphet a védõ.

"Phil személyisége nagyon jó" - mondta Phelan. "Csalódott volt, amiért az utóbbi hetekben többször csak a pálya körül sántikálhatott."

"De általában sikerül felépülnie, szóval optimisták vagyunk, hogy most is meg tudja tenni ezt."

 


Nemanja Vidic és Darren Fletcher egész szezonra kidõlt, így a Unitednél néhány jó hír sérülések terén jól jönne a csapat számára.

Fõleg, mivel Tom Cleverley szeptember óta csak kétszer játszott, Ashley Young a karácsony elõtti Fulham találkozó óta nem lépett pályára, míg Michael Owen lassan épül fel comb sérülésébõl, ráadásul az Emiratesbõl Nani is védõ cipõben volt kénytelen távozni.

Michael Carrick és Wayne Rooney is összeszedett kisebb sérülést a Premier League találkozón, Rio Ferdinand pedig küzd, hogy úrrá legyen hát panaszain.

"Nem vagyunk a legjobb helyzetben így az elkövetkezendõ 4-5 találkozó elõtt" - folytatta Ferguson asszisztense.

"Mindazonáltal elõ tudjuk hívni a klub összes tapasztalatát és forrását. Ezt kell tennünk az elkövetkezendõ hetek során."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!