U18: United 1-4 Everton

A United akadémiájának gyõzelem nélküli sorozata tovább folytatódott szombaton a bajnokságban, miután súlyos vereséget szenvedett Carringtonban az Evertontól.


Annak ellenére, hogy Jack Barmby ismét betalált és Joseph Coll néhányszor igen kiváló mentést mutatott be a kapuban, nem sokat tudtak tenni a vendégek fiatal középpályása, Ross Barkley ellen, aki már hét alkalommal a felnõtt csapatban is szerepelhetett.

Barkley gólpasszt adott az elsõ és negyedik gólnál, valamint az elsõ játékrészben közel volt a gólszerzéshez is, ám Coll nagyot védett.

A Vörös Ördögök kapusa Chris Longot is megakadályozta a gólszerzésben, míg a társai közül Sam Byrne elõtt adódott a legnagyobb lehetõség Kenji Gorre passza után, de a csatár kapu fölé lõtt.

A gólnélküli elsõ félidõt követõen a második játékrész azonnal góllal kezdõdött. Barkley passza után Anton Forrester talált Coll kapujába, de a következõ percben Jack Barmby szabadrúgásból lõtt a jobb felsõ sarokba, kiegyenlítve az állást.

Az 58. percben Coll tolta léc fölé John Lundstram távoli lövését, ám az ebbõl keletkezett pontrúgás után jött a vendégek második gólja. Már-már azt lehetett hinni, sikerült felszabadítani a szögletbõl, de akkor jött Ibou Touray, a liverpooliak bal bekkje és fantasztikus, távoli gólt ragasztott a United kapuba.

Ez volt az a pont, amikor Paul McGuinness elsõ cseréjét végrehajtotta, Luke Hendrie helyére jött Jack Rudge, de a csere ellenére is a vendégek szereztek újabb gólt. Forrester és Jasper Johns játszottak össze kiválóan, megverve ezzel Coll kapust és megszerezve harmadik góljukat.

A Vörös Ördögök még cseréltek kettõt (Adnan Januzaj és Mats Daehli - akik csütörtökön játszhatnak majd a Swansea elleni FA Youth Cup meccsen), de hiába, az Everton szerzett újabb gólt 14 perccel a találkozó vége elõtt.

Barkley volt ismét az elõkészítõ, majd Hallam Hope emelte át a kirohanó kapus felett a labdát.


Premier Academy League
Manchester United 1-4 Everton

United: Coll, Weir, Rowley, Wilkinson, McGinty, Ekangemene, Gorre(Daehli 72.), Hendrie(Rudge 59.), Byrne(Januzaj 72.), Wilson, Barmby
Nem használt cserék: Sutherland, van Velzen

Gólszerzõ: Barmby 47' illetve Forrester 46', Touray 58', Johns 71', Hope 76'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!