Fergie reménykedik Pogba megtartásában

Sir Alex Ferguson magabiztos maradt azt illetõen, hogy sokra taksált középpályása, Paul Pogba új szerzõdést ír alá a Manchester Unitednél.


Ebben a szezonban a 18 éves játékos jövõje már régóta beszédtémát szolgáltat a brit sajtóban, miután jelenlegi szerzõdése a nyár folyamán lejár.

 

Köztudott, hogy nagyon nagyra tartják tehetségét a Manchester Unitednél, azonban a klub egyelõre nem tudott megegyezni vele az új feltételekrõl.

 

Természetesen ahogy az lenni szokott, ilyenkor azonnal megjelentek a különbözõ pletykák, amelyek például a Juventus érdeklõdésérõl számoltak be, ám a Serie A listavezetõjén kívül még több klubbal is hírbe hozták a francia középpályást.

 

Sir Alex Ferguson nyilván értesült ezekrõl a találgatásokról, de hajthatatlan azt illetõen, hogy az Old Traffordon senki nem aggódik a hosszabbítást illetõen.

 

Elmondása szerint Pogba, aki tegnap este bemutatkozhatott a Premier Leagueben is, amikor csereként pályára lépett a Stoke City 2-0-s legyõzésével végzõdõ bajnokin, kifejezte már számukra maradási szándékát, és az ügy befejezésében már csak az a kérdés, hogy az ilyenkor szükséges papírmunka mikor készül el.

 

 

"Pogba remekelt" - kezdte Ferguson, aki egyik fiatal tehetségérõl már le kellett hogy mondjon, miután Ravel Morrison a téli átigazolási idõszak utolsó napján a West Ham Unitedhez igazolt, mert nem tudott megegyezni a klubbal szerzõdése meghosszabbításáról.

 

"Ez a fiú nagyon nagy tehetség, kimagasló fizikummal, ráadásul még csak 18 éves. El sem hiszi az ember."

 

"Jelen pillanatban is egyeztetünk a szerzõdése meghosszabbításával kapcsolatban. Ez egy picit komplikált jelenleg, mert már számos alkalommal ügynököt váltott."

 

"De a fiú maradni akar, ez egyértelmû. Remélhetõleg minél elõbb lezárhatjuk ezt az ügyet." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!