Hernandez Torresen gúnyolódik

Javier Hernandez szerint Fernando Torres rémálomszerû formája a kapu elõtt folytatódni fog, amikor a Manchester United vasárnap a Stamford Bridgere látogat.


A formán kívül lévõ támadó szeptember óta nem szerzett gólt, és a hét közi Swansea City elleni bajnokin egyetlen egy lövést sem jegyezhettek fel neve mellé a statisztikusok.

 

Torres, aki brit átigazolási rekordnak számító 50 millió fontért szerzõdött Londonba a Liverpoolból még tavaly januárban, már 19 klub, illetve válogatott mérkõzés óta képtelen gólt szerezni, és Hernandez figyelmeztette, hogy jobb ha felkészül ezen sorozat folytatására.

 

"Kétséget kizárólag Fernando Torres Európa legjobb támadói között van" - kezdte a mexikói csatár a Daily Starnak.

 

"De a kapu elõtt hihetetlenül rossz mérlege van, és arra számítok, hogy a spanyol vasárnap a United ellen sem fog betalálni."

 

Hernandeznek mindössze 36 másodpercbe telt betalálnia a Chelseanek a két csapat tavaly májusi, bajnoki címet eldöntõ Old Traffordon rendezett mérkõzésén, és elmondása szerint a vasárnapi összecsapás is ugyanolyan fontos lesz, mint az akkori.

 

 

"Minden kisebb botlásnak hatása lesz a bajnoki címért folyó versenyfutásra a jelenlegi helyzetben, úgyhogy ez a Chelsea elleni meccs nagyon fontos lesz" - tette hozzá.

 

"Létfontosságú, hogy Londonban gyõzzünk. A Chelsea mindig veszélyes, és a játékuk is összeszedettebb lesz ellenünk, mint az elmúlt hetekben volt."

 

Az aranyéremért folyó harcban újabb fordulópont állt be a hét közben, amikor a Vörös Ördögök pontszámban utolérték az immáron náluk csak gólaránnyal jobb Manchester Cityt, és Hernandez szerint csapatának mentális elõnye van Roberto Mancini legénységével szemben.

 

"Az egyik dolog, ami mellettünk szól, hogy immáron teljesen csak a bajnokságra koncentrálhatunk, és ez az a sorozat, amit meg akarunk nyerni."

 

"A menedzser nagyon komolyan gondolja, hogy meg fogjuk védeni a címünket, és mindent a mentális állapottól tesz függõvé, minden héten hatalmas verseny folyik a csapatok között és tudja, hogy a klub a múltban már bebizonyította, hogy képes az ilyen pillanatokból gyõztesen kijönni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!