Pogba egyre közelebb az elsõ csapathoz

Paul Pogba úgy érzi, folyamatosan fejlõdik a Manchester United csapatánál és sokat tanul a tapasztaltabb játékosoktól a carringtoni edzõpályán.


A francia középpályás kitûnõen játszott a tartalékok 2-1-es Bolton elleni gyõzelme alkalmával, ahol elõször egy szabadrúgásból segítette hozzá Reece Brownt a gólszerzéshez, majd õ maga fejelte a gyõztes gólt 6 perccel a mérkõzés vége elõtt.


„Kemény meccs volt, vezettünk 1-0-ra, majd jött az egyenlítés, de mi mindent megtettünk a gyõzelemért. Jobban akartunk a gyõzelmet, és gyõztünk is, szerintem megérdemelten. A Norwich óta nem találtam be egyetlen csapatnak sem, ezért nagyon szerettem volna gólt lõni és nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült.”

 

„Az edzéseken nagyon sokat gyakorlok, aminek meg lett az eredménye. Folytatni fogom továbbra is ezt és remélhetõleg több gólt lövök majd.”

 


Pogba a gyõzelmet testvére, Mathias társaságában ünnepelte, aki a Wrexham játékosa.


„A tesóm mindig eljön a meccseimre, amikor gólt szerzek mindig felé tekintek, nagyon köszönöm neki, hogy eljön megnézni, ez nagyon boldoggá tesz.”


A fiatal játékost egyre többször vonják bele az elsõ csapat edzéseibe, és az így szerzett tapasztalatai még akkor is segítik, amikor nem lép pályára, csak közelrõl látja társait. A Liverpool elleni mérkõzést is a padon ülte végig, de nagyon örült, hogy megtapasztalhatta egy ilyen mérkõzés légkörét.


„Nagyon jó együtt edzeni ilyen klasszis játékosokkal, rengeteget fejlõdök mellettük és sok tapasztalatot gyûjtök. Amikor a padon ülök és nézem õket, arra gondolok, hogy játszani szeretnék köztük, a részese szeretnék lenni ennek. A Liverpool ellen is nagyszerû volt, hogy helyet kaptam a padon.”


„Remélem, hogy amikor eljön az én idõm, a legjobb formámat tudom hozni. Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy mire vagyok képes.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!