Jones örül a visszatérõ Vörös Ördögöknek

Phil Jones elégedett volt a nem régiben sérült Manchester United játékosok teljesítményével, kik hozzájárultak az Ajax elleni 2-0-ás gyõzelemhez.


A védõ is az Amsterdam ArenÁban térhetett vissza és jól teljesített jobb bekk poszton, míg Tom Cleverley rég várt visszatérést tett a középpálya közepén. Ashley Young és Nani is ismét kezdõként kapott szerepet.

"Száz százalékosnak érzem magam" - mondta Jones a meccs után az MUTV-nek. "Három hétig voltam kidõlve, úgyhogy nem hittem, hogy azonnal teljes meccsnyi lehetõséget kapok, de jó, hogy 90 percig tudtam játszani és remélhetõleg ha kiválasztanak, a következõ meccseken jól tudok játszani majd."

 


"Örülök Tom Cleverleynek is. Õ egy fantasztikus tehetség. Hiányzott nekünk a pályáról, amíg távol volt. De minden nap láttam a konditeremben, így tudom, a hozzáállása fantasztikus. Megérdemelte, hogy kint legyen a pályán ma este."

"Ashley szintén annyira fantasztikus! Sérülésbõl tért vissza és igazán jól csinálta a dolgát, nagyon elégedett voltam vele, hogy õ szerezte az elsõ gólunkat."

Jones arra számított, hogy az Ajax nehéz elsõ ellenfél lesz az Európa-ligában, de reméli, a United hosszú utat tehet meg ebben a sorozatban.

"Mindig kemény tesztet jelent, ha ide kell jönni, de azt hiszem jól felkészültünk. Valószínûleg nem a legjobbunkat adtuk az elsõ félidõben, de végül megérdemeltük a gyõzelmet."

"A Fõnök a szünetben azt mondta, gyorsabban kell járassuk a labdát és valószínûleg igaza volt. A második félidõben így tettünk, néhány helyzetet kialakítottunk. Mindkét gól nagyszerû találat volt. Nem volt sok helyzet a meccsen, de kettõt értékesítettünk."

"Ez egy olyan versenysorozat, amit meg akarunk nyerni. A klub még nem nyert ilyet, szóval szuper lenne megnyerni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!