Javult Jones játéka

Phil Jones úgy érzi, mióta nyáron a Manchester Unitedhez igazolt, javult a játéka és nagyra értékeli, hogy minden posztra verseny van az Old Traffordon.


A Blackburntõl elcsent játékos a védelem közepén kezdett az Ajax ellen, de a második félidõben a középpálya közepére került, a párosítás elsõ mérkõzésén pedig jobb bekket játszott.

A sokoldalúságának is köszönhetõ, hogy minden sorozatot figyelembe véve már 30 mérkõzésen szerepelt bemutatkozó szezonjában, miközben Carringtonban tanul az idõsebb profiktól, edzõktõl, ettõl pedig fejlõdött játéka. Úgy volt, hogy az Ajax elleni mérkõzésre õ kaphatja meg a csapatkapitányi posztot, ezzel is mutatva, mennyire értékelik õt klubjánál, ám végül Park Ji-sung futott ki a karszalaggal.

 


"Úgy gondolom sokat haladtam elõre, amióta eljöttem a Blackburntõl" - mondta Jones az MUTV-nek. "Sokat tanultam és minden nap elfogadom a jó tanácsokat a menedzsertõl és a játékosoktól. Csak meg kell próbálni javulni és a lehetõ legjobb játékossá válni. Mindenki azt mondja, a sokoldalúság néha hátrány, de szerintem ez bejött nekem, mert nem hiszem, hogy ennyi mérkõzésen szerepeltem volna nélküle a kezdetektõl."

Az utolsó hónapokra teljes hatással beindul a csapat rendszere, hogy a hazai trófeát üldözzék és Jones szerint annak ellenére is jó a kép, hogy igen sok sérültjük volt mostanában.

"Szerencsétlenek voltunk ebben a szezonban a sérülésekkel. Persze a sérülés nem mentség, de azt hiszem szerencsétlenek voltunk. Lassan, de fokozatosan mindenki felépül, ami nagyon fontos a szezon hátralévõ részére nézve, amikor a kupáért mész."

"Edzésen nagyszerû a hangulat és jó, hogy többen is versenyeznek a posztodért. Ez egészséges a klub számára."

"Ez az, amiért mi vagyunk az egyik legjobb klub a világon - oly sok kiemelkedõ játékost nevelünk, ami egészséges a klub számára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!