U18: United 3-3 Sunderland

A United fiataljai három gólos elõnyt adtak le, ezzel továbbra sem szakadt meg az a sorozat, mely során a bajnokságban nem tudnak nyerni Paul McGuinness srácai.


Pedig az elsõ félidõben kiválóan szerepeltek a Vörös Ördögök, Gyliano van Velzen, James Wilson és Mats Daehli góljaival három gólos elõnyre tettek szert a Sunderland ellen, ám a vendégek visszajöttek a meccsbe, amiben az erõs szél is nyílvánvalóan szerepet játszott.

Öt perc sem telt el a találkozóból, amikor James Wilson letámadta Joel Dixon kapust, akinek ezáltal szorongatott helyzetbõl kellett kirúgnia mezõnybe a labdát, passza nem sikerült jóra, és bár szinte úgy tûnt, Gyliano van Velzen elsõ próbálkozásának mentésével megúszta a dolgot, a holland támadó a kipattanód higgadtan értékesítette.

Ezután Jack Barmby és Wilson blokkolt lövéseit láthattunk, majd van Velzen lõtt éppen kapu mellé. Mindkét kapus, Dixon és Liam Jacob is bemutatott 1-1 szép védést Wilson, valamint Jordan Laidler helyzeténél.

Az elsõ 30 percet követõen Tyler Blackett mélyrõl felívelt labdája találta meg Liam Grimshaw-t, majd a labda van Velzen közremûködésével Wilsonhoz került, aki esélyt sem adva a vendég kapusnak megszerezte csapata második gólját. Hat perccel késõbb Dixon próbálta megállítani Wilsont, aki azonban továbbjátszotta a labdát, egyszerû helyzetbe hozva MAts Daehlit, aki könnyedén szerezte meg a harmadik gólt.

Ez az eredmény kissé szigorú volt Kevin Ball Fekete Macskáira nézve, akik a 41. percben egy megítélt büntetõbõl Laidler révén szépíteni tudtak.

A második játékrészt a sokat javult Sunderland kezte, de legígéretesebb helyzeteiket Jacob kapus nagyszerûen hárítani tudta, beleértve egy igen fontos védést James Brace helyzeténél, valamint egy újabb lövést, melyet Nathan Thomas küldött kapura, de Jacob lécre tolta.

Ám a vendégek végül két gyors góllal sokkolták a hazaiakat. Ross Holland és Thomas találatai között alig teltek el másodpercek, belépve a találkozó utolsó 10 percébe, így 0-3-ról immár 3-3 volt az eredmény. Luke Hendrie dolgoztatta meg Dixon kapust, majd van Velzen és Kenji Gorre is hasonlóan járt el, de a hazaiak képtelenek voltak visszavenni a vezetést.

Ráadásul még a házi gólkirály, Jack Barmby sérülést is szenvedett, ezért kétséges a szereplése a pénteki, Old Traffordon lejátszandó FA Youth Cup elõdöntõn, mint ahogyan Luke McCullough-ot is le kellett cserélni az utolsó percekben.


Premier Academy League
Manchester United 3-3 Sunderland
Trafford Training Centre

United: Jacob - Grimshaw, Dalley, McCullough(Rowley 87.), Blackett - Barmby(Gorre 60.), Rudge, Pearson, Daehli(Hendrie 60.), van Velzen - Wilson
Nem használt cserék: Coll, Wilkinson.

Gólszerzõ: van Velzen 5', Wilson 31', Daehlie 37' illetve Laidler 41'(11-es), Holland 80', Thomas 81'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!