De Gea válaszol a szurkolók kérdéseire

A Vörös Ördögök remek formában lévõ kapusának a United szurkolói tehettek fel kérdéseket...


Sir Alex úgy tekint rád, mint aki a United kapusa lesz az elkövetkezendõ 10 évben - ez a célod? Shanker Vasu

 

Egyértelmûen - reménykedek benne, hogy így is lesz! Minden nap egyre otthonosabban érzem itt magam, úgyhogy eltudom képzelni, hogy az egész karrierem a Unitednél töltsem el. Nagyon nyugodt vagyok Angliában és szeretem az itteni futballt.

 

Kivel jössz ki a legjobban a klubnál? Jonas Giaever

 

Minden társammal kijövök, de szerintem Chicharitoval és Antonio Valenciával a legjobban. Fantasztikusak voltak velem, amikor ide kerültem, fordítottak nekem és megválaszolták minden kérdésemet. Javier egy igazi örökmozgó a pályán kívül - minden helységben jó kedvet csinál, ahova belép, a lelkesedése pedig ragadós.

 

 

Nagyszerû reflexeid vannak. Gyakorlod ezeket, vagy ez csak adottság? Andre

 

Egyértelmûen sokat dolgozok ezen, de szerintem ezek a dolgok velünk születettek. Az énekes nagyszerû hanggal születik, a csatár ösztönösen tudja befejezni a helyzetet, és szerintem ugyanilyenek a kapusok reflexei.

 

Milyen zenéket szeretsz? jasper99

 

Szeretem a metál, és rockzenekarokat, mint az Avenged Sevenfold és a Metallica. Amikor berakom ezeket a zenéket az öltözõben, mindenki sóhajtozik. A legtöbb játékos hip-hopot hallgat. Emellett szeretem a This Is The One-t [a Stone Rosestól], amelyre kivonulunk a pályára az Old Traffordon - ez hatalmas lökést ad számomra a meccshez.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!