Ferdinand kezdõ lesz Bilbaoban

Rio Ferdinand játszani fog csütörtök este az Athletic Bilbao elleni Európa-liga mérkõzésen, miután a hazai, Old Traffordon lejátszott elsõ mérkõzést kihagyta.


Mivel Chris Smalling csak annyira van egészséges állapotban, hogy a kispadon kapjon helyet, míg Phil Jones nem utazott el a csapattal Spanyolországba, így Sir Alex Ferguson felfedte, hogy Ferdinand és Jonny Evans alkotják majd a Vörös Ördögök védelmének tengelyét, míg Rafael kezd a jobb oldalon.

 

Jones influenzás megbetegedés miatt nem lehet ott a San Mamesben a csapattal, míg Anderson újabb heteket lesz kénytelen kihagyni, miután nem sokkal visszatérést követõen újabb sérülést szenvedett.

 

"Jones tegnap influenzás megbetegedéssel dõlt ki" - kezdte Sir Alex.

 

"Ando négy-öt hétig nem állhat majd a rendelkezésünkre térdínsérülés miatt. Bizonyos térdsérülések elég egyértelmûek szoktak lenni, de most ki kell várnunk, és majd meglátjuk, a jövõ héten hogy lesz vagy legalábbis többet fogunk tudni arról, hogy miként állunk vele."

 

 

Az Athletic Club energiája lenyûgözte az elsõ meccsen a skót menedzsert, de úgy érzi, hogy a 3-2-es hátrányuk messze nem behozhatatlan.

 

"Ez egy nagyon nehéz összecsapás számunkra" - tette hozzá.

 

"A Bilbao hihetetlen elõnnyel rendelkezik azáltal, hogy nyertek az Old Traffordon. Ez egy kihívás lesz, de nem olyan, amely teljesíthetetlen lenne."

 

"Az idegenben nyújtott formánk segíthet minket - eddig nagyon jól szerepeltünk. Nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!