U18: Stoke 3-2 United

A United fiataljai a záró szakaszban történõ lelkes felzárkózás ellenére is kikaptak a Stoke csapatától.


Jack Rudge és James Wilson az utolsó 13 percben csökkentette a három gólos hátrányt, de a Vörös Ördögök végül pont nélkül voltak kénytelen hazatérni annak ellenére, hogy a végén igeazán csodálatosan játszottak. Ezen a találkozón mutatkozott be a Fiorentinától igazolt Pierluigi Gollini kapus, de már a 4. percben betalált Karim Rossi a hálójába.

Egy óra játék után Rossi a hosszú oldalon állva kapott egy szabadrúgást, amit közelrõl értékesített, ezzel már megduplázva góljainak számát és csapata elõnyét. Miután 10 perccel késõbb Kris Scott jobb lábas lövése is a kapuban landolt, úgy tûnt, a Vörös Ördögök komoly vereséget szenvednek.

Azonban Paul McGuinness fiai más csapatnak tûntek a meccs végére és Wilson beadása után Rudge két gólosa csökkentette a hátrányt. Az utolsó bajnokin, a Sunderland ellen eladott 3 gólos elõny után a 80. percben már megvolt a remény a fordításra is, amikor Gyliano van Velzen elrobogott jobb oldalon, majd kapura lõtt, lövését azonban Dale Eve hárította, ám a kipattanót közelrõl Wilson a hálóba pofozta.

A késõi nyomás azonban nem volt elég az egyenlítésre sem, mivel Eve remek védéssel hárította van Velzen próbálkozását, majd Wilson lõtt kapu mellé centikkel, kívülrõl súrolva a hálót a hosszabbítás pillanataiban.


Premier Academy League
Stoke City 3-2 Manchester United
Clayton Wood

United: Gollini - Wilkinson(Grimshaw 65.), Ioannou, McCullough, Blackett - Gorre(Daehli 46.), Ekangamene, Hendrie(Rudge 65.), Pearson, van Velzen - Wilson
Nem használt csere: Coll

Gólszerzõ: Rossi 4', 60', Scott 70' illetve Rudge 77', Wilson 81'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!