De Gea készen áll a Rovers meccsre

Sir Alex Ferguson támogatja David de Geát, hogy bizonyítsa sorsfordulatát, amikor ismét szembe néz a Blackburn Roversszel - azzal a csapattal, mely szilveszter napján sok kellemetlenséget okozott neki.


A spanyol kapus február eleje óta minden találkozón játszott, ami sokat segített neki abban, hogy felépítse bizalmát saját magában a Blackburn elleni 2-3 utáni sokkból.

De Gea egyes teljesítménye döntõnek bizonyult, mint a Norwich City ellen, vagy közelmúltban a Fulham elleni összecsapáson.

"Idõ kellett Davidnek, hogy alkalmazkodjon a spanyol játéktól igen eltérõ angol stílushoz" - ismerte el Sir Alex Ferguson csütörtökön.

 


"Amit leginkább kritizáltak nála, az a kapu elõtti légipárharcok területe volt. Az Old Traffordon a Blackburn ellen jobban kellett volna megoldania az utolsó szögletnél kialakult helyzetet. Ezt õ is tudta. Sokat foglalkozott ezzel és nagyszerûen fejlõdött ebben."

"Nem hagyta, hogy a kritika befolyásolja és a fiú minden meccsen javult. Immár magabiztosan játszik."

"Volt, hogy 2-3 igazán félelmetes védést is bemutatott, amikor a Fulham elkezdte a kapunk elé lõni a labdákat. Ez is megmutatta, milyen fantasztikusat javult."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!