Minden a versenyrõl szól

Phil Jones szerint a szezon ezen szakaszában képtelenség elmenekülni a bajnoki címért folyó versenyfutás adta izgalom elõl.


Jones egykori csapata, a Blackburn Rovers felett aratott gyõzelem azt jelentette Sir Alex Ferguson gárdája számára, hogy immár öt pontra duzzadt az elõnye a Manchester Cityvel szemben és nagyszerû helyzetben van, hogy megtartsa bajnoki koronáját.

A védõ nagyon élvezi elsõ ilyen versenyét és elmondta, ez a helyzet mindent magába foglaló.

"Nem lehet szabadulni tõle. Ott van az újságok hasábjain, a televízióban és mindenhol errõl beszélnek az emberek" - mondta Phil a ManUtd.com-nak. "Hatalmas 'hype' van a médiában és nagyon nehéz nem erre gondolni."

"De ugyanakkor izgalmas idõszak is ez és megtudod, mit jelent minden évben kupákat nyerni. Nagyszerû dolog ennek a részének lenni."

 


Már csak hét mérkõzés van hátra, a feszültség egyre csak nõ, de Jones örül, hogy számos tapasztalt harcos is található az Old Trafford öltözõjében.

"Hihetetlen, hogy olyan játékosok vannak a csapatunkban, mint Rio, Ryan és Paul."

"A tapasztalt játékosok tudása igazán nagy segítség számunkra...ott vannak, tudják, hogyan kell megbirkózni mindezzel, mit kell tenni a pályán és azon kívül is az ilyen helyzetekben és hogyan készüljenek fel a meccsekre. A tapasztalatot nem tudod megvásárolni."

"Soha nem álmodtam arról, hogy valaha képes leszek magasba emelni a Premier League trófeáját, de még hosszú az út odáig és sok a dolgunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!