Változó szerencse a Vörös Ördögök mellett

Az amszterdami Aegon Future Cup nyitó napján nem mindig volt a szerencse a Manchester United mellett, bár ha vasárnap a Vörös Ördögök legyõzik a Besiktast, ott lehetnek az elõdöntõben.


Paul McGuinness csapata egy 2-0-s gyõzelemmel indított, melyet a Deportivo Brasil ellen szereztek. Jake Cooper - egyike a readingi akadémiáról érkezõ vendégjátékosnak - fejesével szerzett vezetést a United, majd Luke Grimshay beadása után Lucas Costa öngólja biztosította be a gyõzelmet.

A második mérkõzést a házigazda Ajax ellen játszotta a csapat és bár Kieran O'Hara szenzációs védést mutatott be Queensy Menig helyzeténél, az elsõ játékrész inkább a Unitedé volt, azonban sok helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Grimshaw kiváló jobb oldali elfutása után mégis közel került a vezetés megszerzéséhez a manchesteri gárda, ám a csapatkapitány, Mats Daehli helyzeténél nagyot mentett a hollandok kapusa.

A 33. percben - a tornán egy félidõ 30 perces - Sheraldo Becker futott el a szélen és passzolt Elton Acolatse-hez, kinek könnyû dolga volt, hiszen az üres kapuba kellett csak bepasszolnia a játékszert.

Joe Rothwell lövését blokkolták, majd Aaron Tshibola - a másik readingi fiatal - sem tudta értékesíteni helyzetét Grimshaw középre játszása után.

A sérülések miatti játékmegszakítások sem segítették a Vörös Ördögöket, akik legközelebb vasárnap lépnek pályára.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!