De Gea ébresztõt fúj

David de Gea nagyon élvezi a harcot elsõ Barclays Premier League trófeájáért és elmondta, a játékosok eltökéltek, hogy az Aston Villa ellen ismét visszatérnek a gyõzelem útjára.


A Vörös Ördögök Wigan elleni egygólos veresége párosulva a Manchester City 4-0-s, West Brom felett aratott gyõzelmével azt jelentette, hogy a United 8 pontos elõnye ötre apadt öt mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt.

A City szombat kora délután a Norwich-hoz látogat (azóta befejezõdött ez a találkozó, a manchesteri csapat 6-1-re gyõzött - a szerk.), míg Sir Alex csapata vasárnap az Aston Villát fogadja és de Gea biztos, hogy vissza fognak vágni a DW Stadiumban elszenvedett meglepõ vereségért.

"Csalódás volt szerdán, de néha kellenek ezek az ébresztõk, hogy emlékezzünk arra, ebben a bajnokságban bárki képes gyõzni bárki ellen" - mondta a spanyol kapus a ManUtd.com-nak.

 


"Még jobban fogunk összpontosítani a maradék öt mérkõzésre, kezdve mindezt vasárnap és folytatjuk a küzdelmet a bajnoki címért."

"Nagyon élvezem ezt a harcot és örülök, hogy öt ponttal elõzzük a Manchester Cityt."

"Tudjuk, hogy van egy kis út és sok a tennivalónk, de nagyon várunk minden egyes meccset. Azt akarom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, jöjjön el a vasárnap. Azt a teljesítményt akarjuk tartani, ami korábban volt, eltökélten tovább harcolunk azért, hogy megmaradjon az elõnyünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!